Mivel lehet eltüntetni a cicapisi szagot?
Figyelt kérdés
Jövőhéten viszem a cicát ivartalanítani, de beelőzött és rápisilt az ágyra. Fiú cica egyébként és irtó büdös lett bent. Ki lehet valamivel szedni a szagot? Átsúroltam már kárpit tisztítóval, de még mindig érzem.2011. febr. 24. 14:17
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg ecetes ultrahabbal, vagy borotva habbal, vagy WU2 samponnal áttissztítani.
2/7 anonim válasza:
Fogod is! Nekem az egyik macskám idegbeteg, és mindig pisilget, ha egy picit is megijed valamitől! Nem nagyon tudod kivenni a szagot! Valami erős illatú mosóporral szoktam súrolni, az kicsit segít!
3/7 anonim válasza:
Nem fogod tudni 100 % eltüntetni semmivel!
4/7 anonim válasza:
lehet venni szagtalanító spray-t.Az is büdös ( a gyártó illatosnak nevezi), de nem annyira, mint a pisi.A nevét nem tudom, mert már régen vettem, nekem a kocsiba kellett a kutyaszagot kivenni.Illatos-büdös lett tőle, és a kutyim ki nem állhatta.
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3.! Téged nem kellene a házba engedni...
2011. febr. 24. 14:57
6/7 A kérdező kommentje:
Jól van, törölték.
Köszi a válaszokat mindenkinek!:) Majd próbálkozok azokkal, amiket írtatok!
2011. febr. 24. 15:23
7/7 Lange Laci válasza:
Büdös cicapisi kezelésénél szerintem próbáld ki az Urine-Off termékeket, ami pont a cicapisi kezelése, természetbarát speciális bio-technológiával.
Ez pont a macskapisire lett kifejlesztve, a weboldalon fenn van minden info, háttér elmélet, hogyan hat, stb.
Ha külföldi fórumra rákeresel, ott is ez a piacvezető, ott leltem rá és kezdtünk ezzel foglalkozni.
Ha van speciális kérdésed, szívesen válaszolok akár privátban, ezzel foglalkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!