Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicapisi eltávolítását mivel...

Cicapisi eltávolítását mivel lehet hatékonyan megoldani?

Figyelt kérdés

Valami oknál fogva a 1,5 éves cicám a fiam rugós matracán végezte el a dolgát. Ilyen még soha nem fordult elő nála. Lehet valamivel tisztítani vagy matraccsere?

Olyan tisztítószer kellene ami teljesen eltünteti a szagot, nehogy esetleg újra oda akarjon pisilni.

2010. nov. 11. 09:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp matraccsere!!!
2010. nov. 11. 09:59
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
biohazard.... toxoplazmózis.. pfejj...
2010. nov. 11. 10:18
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

toxoplazmózis nem is vizelettel terjed, arról nem is beszélve hogy benti macska tuti nem hordozza.

Hát nehéz kérdés, nekünk nem volt pénzünk új matracra, vanish szőnyegtisztítót nyomkodtunk bele, nem mondom hogy 100%os, de ha nem telik újra, nem telik. A cica ki van ivartalanítva? Mert ha nem, amiatt is lehet. Az is lehet hogy fel van fázva,úgyhogy ha megint nem ér el az alomig, akkor irány a doki.

2010. nov. 11. 10:24
 4/14 anonim ***** válasza:
55%-os, most hallottad a toxoplazmózis szót valahol és ennyire tetszik, hogy minden macskákkal kapcsolatos kérdéshez beírod, annak ellenére, hogy semmi köze hozzá?
2010. nov. 11. 10:48
 5/14 A kérdező kommentje:

A cica ivartalanított Maine Coon. Tegnap voltunk dokinál a szokásos félévi ellenőrzésen. Nincs semmi baja.

Én arra gondoltam, hogy talán nagy trauma volt neki a karom vágás mert azt utálja és ezért pisilt máshova. Vagy pedig azért mert kapott valamilyen vitamininjekciót és lehet hogy amiatt többet ivott és nem ért el az alomig. Köszi a válaszokat közben én is utána olvastam és azt írják, talán a szalmiákszesz hatásos. Mindenesetre kipróbálom.

2010. nov. 11. 10:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Szalmiákszesz tényleg hatásos, azért nem írtam, mert elég erős szaga van, de ha kibírja a fiad egy ideig, akkor jó.
2010. nov. 11. 10:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Hol lehet kapni szalmiakszeszt és hogyan kell vele lekezelni a foltot? Köszi és bocsi az offért
2010. nov. 11. 11:08
 8/14 anonim ***** válasza:
A szalmiákszesz nem a foltot szedi ki, hanem elnyomja azokat a kis szagmaradványokat amit a cica érez és amik arra sarkallják hogy mégegyszer oda pisiljen. Úgyh előbb folt eltávolítása pl felhabosított szőnyegtisztítóval, aztán szalmiákszeszből cseppenteni a foltra. Amúgy gyógyszertárban kapható.
2010. nov. 11. 11:16
 9/14 A kérdező kommentje:
Gyógyszertárban és festék áruházban is kapható. 0,5 liter 190,-Ft.
2010. nov. 11. 11:31
 10/14 anonim ***** válasza:
Most jöttem vissza a gyógyszertárból. Konkrétan azt mondták: "níííncs. Hát az már egy régi dolog. Nincs" Mindezt olyan hangsúllyal,mintha az Ikeában szakócát keresnék. :D
2010. nov. 11. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!