Cicapisi eltávolítását mivel lehet hatékonyan megoldani?
Valami oknál fogva a 1,5 éves cicám a fiam rugós matracán végezte el a dolgát. Ilyen még soha nem fordult elő nála. Lehet valamivel tisztítani vagy matraccsere?
Olyan tisztítószer kellene ami teljesen eltünteti a szagot, nehogy esetleg újra oda akarjon pisilni.
toxoplazmózis nem is vizelettel terjed, arról nem is beszélve hogy benti macska tuti nem hordozza.
Hát nehéz kérdés, nekünk nem volt pénzünk új matracra, vanish szőnyegtisztítót nyomkodtunk bele, nem mondom hogy 100%os, de ha nem telik újra, nem telik. A cica ki van ivartalanítva? Mert ha nem, amiatt is lehet. Az is lehet hogy fel van fázva,úgyhogy ha megint nem ér el az alomig, akkor irány a doki.
A cica ivartalanított Maine Coon. Tegnap voltunk dokinál a szokásos félévi ellenőrzésen. Nincs semmi baja.
Én arra gondoltam, hogy talán nagy trauma volt neki a karom vágás mert azt utálja és ezért pisilt máshova. Vagy pedig azért mert kapott valamilyen vitamininjekciót és lehet hogy amiatt többet ivott és nem ért el az alomig. Köszi a válaszokat közben én is utána olvastam és azt írják, talán a szalmiákszesz hatásos. Mindenesetre kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!