Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicapisi eltávolítását mivel...

Cicapisi eltávolítását mivel lehet hatékonyan megoldani?

Figyelt kérdés

Valami oknál fogva a 1,5 éves cicám a fiam rugós matracán végezte el a dolgát. Ilyen még soha nem fordult elő nála. Lehet valamivel tisztítani vagy matraccsere?

Olyan tisztítószer kellene ami teljesen eltünteti a szagot, nehogy esetleg újra oda akarjon pisilni.

2010. nov. 11. 09:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Bocsi én is úgy tudtam, hogy még lehet kapni gyógyszertárban. De festékboltban biztos van. A neten találtam egy webáruházat itt van: www.kohazy.hu
2010. nov. 11. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:

vanish szőnyegtisztító. Nagyon hatásos! Nálunk bevált(macska és hörcsög témában is).

55%-os a toxoplazmózis nem a vizelettel terjed! Honnan szeded ezt a hülyeséget! Ja és ha benti a cica akkor elég kicsi a valószínűsége!

Szia!

2010. nov. 11. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálunk a háztartási boltban is lehet venni szalmiákszeszt, gondolom más háztartási boltok is árulnak ilyet.

Amúgy én ilyen helyzetben elvinném a matracot vegyitisztítóba, persze nem tudom, h ez megoldható-e nálad (kocsi pl.).....amúgy az én cicám is pisilt már az ágyra kis korában, de szerencsére az ágynemű még elől volt, mert reggel volt, és így nem ázott át a matracig.

Toxoplazmózis pedig nem terjed vizelettel, de ezt már többen is megerősítették.....komolyan, egyesek ha meghallják a macska szót, akkor egyből rávágják, h TOXOPLAZMÓZIS!!!!!!!! MEG FOGSZ HALNIIIIIIII HA CSAK HOZZÁÉRSZ A MACSKÁHOZ!!!!!!!! -.-

2010. nov. 11. 23:14
 14/14 Lange Laci válasza:

Büdös cicapisi kezelésénél szerintem próbáld ki az Urine-Off termékeket, ami pont a cicapisi kezelése, természetbarát speciális bio-technológiával.

[link]

Ez pont a macskapisire lett kifejlesztve, a weboldalon fenn van minden info, háttér elmélet, hogyan hat, stb.

Ha külföldi fórumra rákeresel, ott is ez a piacvezető, ott leltem rá és kezdtünk ezzel foglalkozni.

Ha van speciális kérdésed, szívesen válaszolok akár privátban, ezzel foglalkozunk.

2012. okt. 1. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!