Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám rápisilt a kanapéra,...

A macskám rápisilt a kanapéra, hogyan tudom eltüntetni a foltot és a szagát?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször csinál ilyeneket. Bent is szoktak lenni (2 kandúr), de ki is szoktam engedni az udvarra. Az egyik a múltkor 2x belepisilt a táskámba, de azt csak bedobtam a mosógépbe, és kész. De ez a kanapés dolog kiakaszt, ezt nem lehet csak úgy kimosni... Valahogy le lehet szoktatni erről az új szokásáról? Jön a tél, és nem merem szegényt beengedni a házba.
2011. okt. 10. 20:56
 1/7 greeen ***** válasza:
én azt mondom ,hogy most akkor a macskát dobd bele a mosógépbe de elöltöltősbe amin kitud nézni a fotelra amire ráhuggyozott!Ha van esze akkor leesik neki a szituáció!
2011. okt. 10. 21:02
 2/7 anonim válasza:
sziasztok! lenne egy fontos kérdésem. Miért végzi el a cica a virágföldbe, és az ágyba a dolgát?? Mostmár nem csinálja az ágyba, de ma a virágföldbe igen. Mit tehetnék, hogy ezt elkerüljem? nemtudok még túl sokat a cicák viselkedéséről, de hálás lennék, ha valaki adna tanácsot, hogy ez miért van, és hogyan tudja még kifejezni a cica ezen kívül a nemtetszését!!!!! előre is köszönöm a választ!
2011. okt. 10. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az általad leírtakból elég egyértelmű, hogy nem "rápisilt", hanem megjelölte. Az ivaros kandúrok ugyanis megjelölik a területüket, ami iszonyatos bűzzel jár. Részben ezért is célszerű lenne ivartalanítani, akkor ez a dolog megszűnne végleg.

2011. okt. 11. 00:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves Patrícia!

Valószínű, azért végzi a virágföldbe a dolgát, mert nincs bekészítve neki alom. Vagy ha mégis, akkor az nem elég tiszta.

Nekem még soha nem pisilt ágyba a macska úgy a 32 év alatt, de valószínűleg az lelki dolog lehet, vagy az előbb már említett alom-tisztaság probléma.

2011. okt. 11. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
A virágföldet azért is választhatja, mert azt ugye el lehet kaparni, pont mint az almot. Tegyél rá valamilyen takarást, hogy ne legyen vonzó a cica számára.
2011. okt. 11. 00:49
 6/7 Bitil válasza:
""én azt mondom ,hogy most akkor a macskát dobd bele a mosógépbe de elöltöltősbe amin kitud nézni a fotelra amire ráhuggyozott!Ha van esze akkor leesik neki a szituáció!""Ember,hogy lehetsz ekkora Ki***szott F***fej?már miért dobná be, különbenis meg lehet rá tanítani
2011. okt. 11. 13:46
 7/7 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltak! A cicám kislány, és nem fiú, de lehet benne valami, hogy nem eléggé tiszta az alom, és azért csinálta! Észrevettem azt is, hogy ha nem foglalkozok vele annyit amennyit kellene, akkor bepisil, de ha eleget foglalkozok vele, akkor nincs semmi gond, mert elmegy az alomba elvégezni a dolgát!!! Egyre többet tanulok a cicákról, és ezt nektek köszönhetem. Köszönöm.
2011. okt. 20. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!