Mivel/hogyan lehet távol tartani a macskákat?
Sziasztok!
Segítséget kérnék. A szomszédom eteti a kóbor macskákat. Nincs ezzel semmi baj, de az eredmény nálunk landol. A macskák telekakilják az udvart (ami nagyon kicsi, csak a gyerekek miatt van), és a teraszunknak is átható, orrfacsaró macskapisi szaga van folyton.
A teraszon van egy kis asztal, azon szoktak a gyerekek játszani, homoksütit sütni stb. Nem is pakolok el onnan, nehogy ráfeküdjenek az asztalra a macskák, de ez nem zavarja őket, most zavartam el 4 (azaz négy) macskát onnan. Holnap moshatok át mindent domestosszal.
Ja, és egyik reggel azt vettem észre, hogy az ablakpárkányon heverészhettek, mert az ablaküveg le volt pisilve...ennyit a szellőztetésről.
Mit javasoltok, mivel tudnám távol tartani őket?
(Kutya kizárva, mert vagy udvar a gyerekeknek vagy kutya.)
Segítséget előre is köszönöm!
(Ui.: használható ötleteket várnék...ha van) :(
Nem hinném, hogy elavult nézezeim lennének azért, mert nem tetszik, hogy a macsák összehugyoznak mindent, és a gyerekeimet oda küldjem ki játszani.
A kicsi 1,5 éves, esik kel, mág a szájába vesz mindent.
Nincsen kedvem (lelkem) a macskákat mérgezni (ezt javasolták néhányan), ezért kérdeztem meg, hogy van-e vmi jobb megoldás.
Sörét sem megoldás...lakott területen.
HUMÁNUS MEGOLDÁS!
nagyobb állatkereskedésben lehet venni ilyen riasztó szert!
Bár nem tudom,hogy a szabadban mennyire hatékony!
Spray -vel kell lefújni és olyan szaga van, amit az állat kifejezetten utál!
Kérdezz rá!
A kérdezőnek: nem tudok jó tanácsot adni, talán próbáljátok őket elkergetni, ha látják, hogy nem lehetnek nyugottan ott, akkor talán elszoknak onnét...
Az ilyen mocskoknak meg nehogy megfogadd a tanácsát ...
:(((
Hát bocsáss már meg, de ha mondjuk példul elkap valami fertőzést a gyerek a kóbor dögtől, nehogy már a macska legyen a szent!
Ezek a dögök tele vannal bolhával, férgesek, meg még ki tudja mi bajuk van!
Nem tudom Te mit szólnál hozzá, ha a gyereked macskapsibe játszana!
naponta 5-ször takarítanál utánuk!
Egyépként irtam, hogy vegyen macskariasztó szert!
De gondolom nálad is csak úgy hemzsegnek a bolhazsákok!
Állatbarát vagyok egy bizonyos határig,de ha a gyerekem macskapiszokba hemperegne, és beteg lenne miattuk, garantálom neked hogy 1db se élne már a környékemen!
Az irásod pedig téged mínősit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!