Miért bújik el a cicám?
Valaki bántotta, sérülések vannak rajta, az egyik lába zúzódott. Biztos, hogy ember bántotta, ezt az orvos mondta..
Folyton elbújik. Ha megsimogatom, elmegy.. :( Miért?
bizalmatlan lett szegény az emberekkel szemben. de sok-sok szeretettel vissza tudod édesgetni.Neked kell most türelmesnek lenni.
jobbulást a cicádnak.annyira sajnálom:(
Én is nagyon sajnálom.. :(
Szegénnyel mindig történik valami.. 1 éve elütötték, 1 hét után jött haza, szőre nem volt, olajos volt, szinte minden csontja eltörve, zúzódva.. :(
Türelmes leszek vele, nagyon nagyon szeretem..
Ha meg tudom, hogy ki volt az, agyonütöm.. :@ Nem tudom kinek van szíve bántani egy védtelen cicát.. :@
:((
Légy türelmes, szeretgesd, adj neki finomságokat (mert tudjuk, h a macskák leginkább ott vannak ahol a kaja :D )..biztos elveszítette a bizalmát :( de idővel biztos visszanyered :)
Szerinted zárjam be, vagy mi??
Mit csináljak? Ne engedjem ki a kertbe se??
Képzeld ,rengeteg macska él tökéletes boldogságban házban/lakásban. Igen, nem mennek ki. Ebben mi olyan hihetetlen neked?
Egyébként macskabiztos kerítés is létezik, ha már mindenáron ki akarod engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!