A véres vizeletet miért mindig az alom mellé?
Figyelt kérdés
Cicámmal már voltam állatorvosnál is, na most az egy dolog milyen problémái vannak.. de mindig azt csinálja, hogy a normálisat rendesen az alomba, a véreset pedig elé/mellé.. ráadásul, mindig akkor amikor fogatmosni megyek, kb 22 órakor, már egy hete, de amíg bent vagyok a világért sem.. aztán ha visszaérkeztem, placcs..
Van valami tipp, miért ?
2009. febr. 3. 18:14
1/5 anonim válasza:
Amikor az enyémnek homokköve volt (ivartalanítás után, fiú cica),és nem tudott pisilni,mindig mindenhová próbálta.PL cipőkbe,lábtörlőre,hátha sikerül valahová,és általában véres volt neki!Többet nem tudok
2/5 anonim válasza:
valószínűleg tart attól,hogy leszidod,ha előtted csinálja.
V.
3/5 anonim válasza:
A kövek vagy a gyulladás erős fájdalmat okoznak, és a cica ezt a fejében összeköti az alommal. Ezért amikor fájdalmat érez, nem meri az alomba végezni. Megjegyzem, hogy amit az alomba produkál, lehet hogy az is véres, csak az alom anyaga olyan gyorsan felszívja, hogy nem látod a színét. Ez tapasztalat. Azt viszont nem értem, hogyhogy már egy hete véreset pisil? Kezelésre ennek már el kellett volna pár nap alatt múlnia. Így nagyon szenvedhet szegényke.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
(Az egy hete valami olyasmit jelent, hogy egy hete észrevettem, hogy sűrűn jár és keveset pisil, aztán pár vércsepp a padlón.. utána rendbejött, látszólag.. de most diétázik, szerintem ez neki a nagyobb kín.. ha látnád milyen kövér..:)
2009. febr. 4. 19:05
5/5 anonim válasza:
A cicat azonnal allat orvoshoz kell vinni mert hugy köve van ezzel nem lehet varni hogy majd el mulik,az enyem is egyszer ilyen beteg volt,meg is halhat mert nem tud pisilni es szet reped a hugyholyag hugykö oldo dietat ir fel az orvos es antibiotikat a gyuladasra azert pisil vereset!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!