Ha a nőstény macskám tüzel, őt vigyem a kandúrhoz, vagy a kandúrt hozzam hozzánk?
Amugy a bevetett szokas, hogy a nostenyt viszik a kandurhoz. Mert sokkal nyugodtabb a sajat teritoriuman, igy a parzas is gordulekenyebb, eredmenyesebb.
Amugy mindenkinek, aki ezt nem tudja, gratulalok.
08:07..Te voltál az egyedüli,aki választ írt,nem pedig okoskodott.Köszönöm :)
A többieknek!!Nem kioktatást,okoskodást,hanem választ vártam a kérdésemre!Ha nincs értelmes válaszod,ne írj semmit!!Nyissatok ki egy hirdetőújságot...ilyen vagy olyan fajtájú kutya,macska eladó.Ha mindenki csinálja,én miért ne csinálhatnám???
Az utolsó,gratulálós válaszadónak:én nem szoktam senkinek lekezelő választ írni.A te válaszodban a gratulálok szó valami olyasmit jelent,hogy ez alapvető,mindenkinek tudnia kell..Valószínűleg te úgy születtél,hogy mindent tudsz,nincs szükséged arra,hogy megkérdezz bárkit is bármiről..hiszen mindent tudsz!Vagyis majdnem mindent.Mert magyar létedre (gondolom magyar vagy) a helyesírás nem megy!!Nem írunk ékezet nélkül,a territórium szóban az első r betű dupla!Ez tényleg alapvető,kb általános iskola 3-4 osztályos tananyag!Gratulálok!!
"Nyissatok ki egy hirdetőújságot...ilyen vagy olyan fajtájú kutya,macska eladó.Ha mindenki csinálja,én miért ne csinálhatnám???"
Ja mostmár értem, tehát a szaporítók népes táborát kívánod gyarapítani, akik mindenféle genetikai ismeretek, és tenyésztői papírok nélkül összerakosgatnak macskákat, mondván, hogy majd lesz belőle valami, aztán selejtes, beteges, rossz génállományú kölyköket próbálnak áron alul rásózni hozzá nem értő emberekre?
GRATULÁLOK!:)
Kedves kerdezo, az "11:19"-kori gratulalok vagyok. Elosszor is, sajnalom hogy lekezelonek tuntem, de tudod, macskakat tenyesztek. Nem szaporitok, tenyesztek.
Es igen, tenyesztonel "Mindenki ugy szuletik, hogy ezt tudja". Es De, irunk ekezet nelkul, es siman elgepelhetjuk a teritorium szot. Btw, váltsunk angolra? Kiváncsi vagyok, azon a nyelven ki vét kevesebb hibát. :) (segitek: nem mondanam azt, hogy eltalaltad az anyanyelvemet. És most, hogy legrammarnácultál, legyel kedves a egyéb nacionalista hÜlyeségeidet hanyagolni. )
Ez egy kimondottan visszafogott valasz tolem, hiszen rettentoen ellenzem a szaporitokat. Es nem azert, mert elkorcsositjak a fajtakat, hanem mert azt gondoljak, hogy alapveto tudas nelkul lehet penzt csinalni az allatbol. Mint most te, kedves kerdezo. Ez egy dolog, nem is allitom 100%-osan hogy baj, csak en nem hirdetnem ezt, inkabb szegyelnem. Dehat, kulonbozoek vagyunk.
Ugyhogy megegyszer elnezesedet kerem, ha nem eleg a valasz, meg dicseretet is varnal, es ezt nem kaptad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!