Befogadtunk a házunkból egy macskát (társasház), vagyis hogy már több hónapja etettük és mostanra sikerült befognunk. Ezt jól tettük?
Figyelt kérdés
Már van itt egy cicus jól tettük hogy befogadtuk-e, vagy ez neki rossz? Az utóbbi napokban a pincében lakott, mert a gonosz szomszédok bezárták őt oda. Nem kapott se innit se ennit, ezért döntöttünk úgy hogy befogjuk. Most is itt van a lakásba, még csak pár perce hoztam őt fel. Jól érzi majd magát vagy jobb lett volna a pincében hagyni?2009. jan. 30. 21:22
1/7 anonim válasza:
Szép dolog tőletek,hogy befogadtátok! Azonban sosem lehet tudni,hogy mi lesz majd. Mindenképpen vigyétek el dokihoz,hogy egészséges-e. Utána ivartalanítás, nem mondom,hogy kell, de erősen ajánlott. A cicátoktól is függ,hogy hogy jön ki vele, de szerintem nem lesz gond! Nem akarok lehangoló lenni,de elmondom a történetem. Én is magam mellé vettem egy cicát, hogy az itthoni kis kandúromnak legyen társasága. Majd kiderült,hogy a cicám gyógyíthatatlan beteg, és megfertőzte az új cicám. Mindkettő meghalt.Nem akarom az ördögöt a falra festeni, ez nagyon ritka eset, de nem kívánom senkinek ezt az érzést. Itt egy link a betegségről. Meg lehet állapítani,hogy a cica már fertőzött-e. Örülök,hogy vannak még jószívű emberek és sok sikert Nektek!
2/7 A kérdező kommentje:
persze jövőhéten mindenképp elvisszük dokihoz, aztán ha nem fogadja be más ivartalanítjuk és megtartjuk, ugyanis már van itt egy nőstény cicus, akit meg befogadtunk az kandúr... :)
2009. jan. 31. 11:54
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, sajnálom a cicusokat...
2009. jan. 31. 11:55
4/7 A kérdező kommentje:
Elolvastam a linket, ugy vettem észre hogy nem fertözött ugyanis az étvágya nagy, és nagyon játékos, ölbe bújós cicus. :D De azért persze majd elvisszük dokihoz.
2009. jan. 31. 11:57
5/7 anonim válasza:
nekünk több cicánk is van, szép dolog ha befogadjátok, de az orvoshoz mindenképp vigyátek el , a mi cicusunkat a gyerek hozta be az utcárol, mert kirakták egy kocsiból, én elkülönitve tartottam 2 napig, mig nem tudtuk orvoshoz vinni, majd kapott injekciót, mert tiszta csipa, és köhögös volt, ez kb 2 honapja volt, azóta ö a leghizelibb macsek nálunk, szerintem nem fogja megbánni hogy befogadtad, de az orvosi viit kell neki, sok szerencsét hozz!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mi is elkülönítve tartjuk - szerintem amíg nem lesz ivartalanítva,vagy valaki nem fogadja be - csak mert nem szeretnénk kiscicákat:D
2009. febr. 1. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!