Ki fogja nőni ezt a macskám vagy már így marad?
Figyelt kérdés
Kb fél éves fiú cica és folyton szopni akar. Az elején megelégedett a nadrágon kötözőjével, de egy jó ideje áttért a nyakamra, és úgy tűnik, hogy ez a végleges hely, nagyon szereti. Meg szoktam fogni a kezeit, hogy ne karmolja össze a nyakam, de így is sikerül 9sszekarmolásznia elég rendesen. Minden nap meg kell szoptatnom, különben kezelhetetlen, addig mászik rám, míg meg nem kapja amit akar, olyan mint a mágnes ilyenkor. Lehet, hogy már elején nem kellett volna neki engednem, de annyira extázisba közben, hogy egyszerűen nem tudok nemet mondani neki, a szemei beszűkülnek, látszik, hogy egy másik dimenzióban jár ilyenkor.2011. jan. 9. 13:08
1/8 anonim válasza:
az enyém ugyanilyen :D:D nagyon pici volt mikor megkaptam és azóta szopja a karom :D ugyanúgy mint neked :) de szerintem ne hagyd hogy a nyakad, még kiszívja :D jaa azóta már 2 éves, és megmaradt a szokása de már nem olyan gyakori :)
2/8 anonim válasza:
ez aranyos :D de szerintem ha nem hagyod neki, akkor egy idő után abbahagyja, ne hagyd hogy ilyenkor karmolásszon, menj el tőle, vagy adj neki valami játékot
3/8 anonim válasza:
Talán nagyon hamar lett leválasztva és Anyakomplexusa van!Vidd e pcihiáterhez mert depis felnőtt lessz belőle.Legjobb ha már ma az ügyeletre elviszed!(Had röhögjenek egy jót azok is ha már dolgozniuk kell!)
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen macskám, hamar lett elválasztva, nyolc évesen is szopott, pl a pulcsimat, ujjamat. Aranyos dolog, végülis, csak sajnáltam, hogy ez ennyire benne maradt egész életében. Azóta nagyon figyelek, hogy ne hozzak el állatot korán, akkor sem, ha erőltetik, mert meg akarnak tőle szabadulni.
5/8 anonim válasza:
amugy a macskának miota van keze??
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, az enyémnek kis kezecskéje van, meg kis ujjacskái....
8 évesen is szopott, az már nem semmi, azt hiszem akkor megmarad a szokás :) Azt én is tudom, hogy azért csinálják, mert korán lettek elválasztva, vásárból hoztam, dobozos cica volt, nem tudom mikor lett elválasztva. Nekem is szokta néha a karomat, de 98százalékban inkább a nyakamat. Annyira szereti csinálni, nem akarom tőle elvenni ezt a boldogságot, hadd legyen boldog! De próbálom csökkenteni az időt, odébb lökni, csak kicsit engedni, megpróbálok elkezdeni vele játszani, hátha, bár elég extázisban szokott lenni, sokszor addig csinálja, míg el nem alszik :)
2011. jan. 9. 17:00
7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem én pontoztam le a válaszokat, 0ról felvittem 21százalékra :S
2011. jan. 9. 17:00
8/8 anonim válasza:
2. vagyok én se értem ki pontoztgatott le minket, egyébként ez a macskapszihiáter túlzás! :D:D az enyém nem lett depis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!