Harmoka kérdése:
Azt hiszem a macskám férges, létezik féreghajtó ami nem tabletta alapú, mert az én macskám nem eszi meg akármibe keverem (a májkrémet pl. lenyalja róla, a gyogyo marad), egyedül pedig nem tudom beadni neki a tablettát. Tudtok tanácsot adni? Köszi.
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 09:29
1/12 anonim válasza:
Próbálkozhatsz kölyköknek való pasztával.
(Azért tanuld meg a tablettát beadni, nagyon fontos lehet, hogy tudd kezelni az állatot)
2/12 anonim válasza:
Persze, vannak olyan készítmények, amit a nyakára kell cseppenteni, állatorvosnál vehetsz.
3/12 anonim válasza:
Az állatorvos tud adni,injekciót ami nagyon hatásos. De tökéletes a Vermox tabletta.Beadása: egy nagy csipeszbe fogod a tablettát, a cicádnak megfogod a fejét szemből úgy, hogy a tenyered a homlokánál,és a két fülét enyhén hátrafelé tolod, akkor automatikusan kitátja a száját, és jó mélyre szinte a torkáig a nyelvtőig beteszed a tablettát. Automatikusan nyel a cica, és azonnal lenyeli a tablettát,és semmi nem fáj neki.
4/12 anonim válasza:
Mi Vitaminthe féreghajtó pasztát szoktunk adni neki. Érdemes eleve a szájába nyomni, akkor nincs az a veszély, hogy megkóstolja, nem ízlik, és otthagyja a kajával együtt. Mivel krém, nem tudja kiejteni a szájából, mint a tablettát, csak lenyelni.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. szept. 14. 15:04
6/12 anonim válasza:
Stronghold spot. Kb 2000 forint, minden parazitát kihajt a cicából. Ezt a bőrre kell csöpögtetni.
7/12 anonim válasza:
Én a Profendert használom. Az is spot-on, tehát nem tabletta. És 2000-től jóval olcsóbb.
8/12 anonim válasza:
Mi a különbség a 2 között az árán kívül? A profender mennyivel olcsóbb?
9/12 anonim válasza:
A Stronghold-hoz még nem volt szerencsém. Most rákerestem, de nem találtam semmi különbséget. Ugyanarra jó mindkettő.
Csak a Profender 1500 körül van.
10/12 anonim válasza:
A Profender olcsóbb, és majdnem teljes körű védelmet lehet vele elérni. Ráadásul megspórolhatunk magunknak rengeteg stresszt és karmolásnyomot mert tarkóra kell cseppenteni és ezáltal a cica le sem tudja nyalni magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!