Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok. A nőgyógyászhoz tabletta feliratásához anyum is kellene vagy egyedül elmehetek?
Figyelt kérdés
2008. febr. 9. 15:05
1/5 anonim válasza:
Nem kell a nőgyógyászhoz anyukád. Vidd a TAJ kártyádat és menj. Ha nem akarsz egyedül, mehetsz nővérrel, vagy idősebb barátnővel is. Vagy akár kisérhet a barátod. Ha meg nem vagy gátlásos és félős, mehetsz egyedül. Végülis a doki téged akar megvizsgálni, nem anyukádat. Ha betöltötted a 14-et, akkor az engedélyed nélkül nem is mondhatja el a szüleidnek a vizsgálat eredményét!!!
2/5 anonim válasza:
Anyukád nem kell, de arra azonban számíts, hogy nem feltétlenül fogja felírni neked a doki a tabit, bár ezt is dokija válogatja, de én 17 voltam mikor elmentem és nem írta fel, aztán anyám elvitt az ő dokijához, az meg felírta.
3/5 anonim válasza:
14 évesen még nem kellene tablettát szedned! Még fejlődésben van a szervezeted, nem hiszem, hogy a hormonok jót tennének! Egyébként meg ha nem avatod be anyukádat, hogy fogod kiváltani? Honnan lesz pénzed? Nem olcsó mulatság, az alacsony hormontartalmúak 6-7 ezer Ft-ba kerülnek!
4/5 anonim válasza:
14 évesen minek kell tablettát szedni?te tudod h mennyire felborítja az a hormonháztartásodat?söt én azt sem értem h mi a .... akar egy 14 éves kiscsaj szexelni.inkább babázzál még egy két évig.hihetetlen.
5/5 anonim válasza:
Off:Elég szomorú,hogy ehhez már volt eszed,a hàzimunka meg a tankönyv becsomagolása gondolom ennyire nem megy.
Büszkék lehetnek rád a szüleid!Na ezért szóljak le a te generációd,téged jogosan.
14 éves kortól egyedül lehet orvoshoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!