VESZHELYZET! A macskam 11 eves kimustralt kandur es korulbelul egy eve egyre gyakrabban az agyra, " amire most mar zuhanyzo fuggonyt tettunk " piszkit, es meg raadasul hasmeneses is . Semmi sem hasznal nala sem a szepszo, sem a veres. Mit csinaljak?
Nekünk agy 12 nőstény ciciánk volt, ő akkor piszkított az ágyra, amikor már nagyon beteg volt. Rákos volt, már több hete szinte egyáltalán nem evett és mégis hasmenése volt, gyakorlatilag a máját kakálta ki. :( De csak kétszer, és a kettő között volt egy nap szünet. Aztán elaltattuk. Már két napja nem is ivott és csak feküdt egész nap.
Nem tudom miért az ágyra piszkított, mert addig soha nem volt baja. Lehet, hogy azért, mert a vécéjében már nem tudta volna megtartani magát. Nem tudom, talán csak azért, mert éppen ott feküdtem és ezzel valamilyen szinten segítséget akart kérni. Egyébként mindkétszer gyors voltam és alá tudtam tenni az újságot. Amikor hátrafordult, hogy elkaparja, hálásnak tűnt, hogy nem kell vele foglalkoznia, csak lement az ágyról és összeesett pihenni.
Én arra tippelek, hogy a tiédnek is valami komolyabb baja lehet. Mást nem vettél észre rajta?
Verés? Normális vagy?
Ne itt kérdezgess b.zd meg hanem vidd orvoshoz. És miután ezt a cicádat kicsinálod légy szíves ne vállalj többet. Mert ordít a kérdésedből, hogy nem értesz hozzájuk.
Milyen az a "kimustrált" kandúr? De ez csak OFF.
Vidd el állatorvoshoz. De az eddig használt almot cseréld le más márkájúra, lehet, hogy valami miatt nem szereti. (Remélem, nem homokja van) Az almostácát rendszeresen takarítani kell, a végterméket minél hamarabb eltávolítani. Ezek is okozhatják az általad írt melléjárást. És minél gyakrabban bünteted, annál inkább csinálni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!