Szeretnék egy cicát. A következők a kérdéseim. Segítenél?
1. Panelban lenne és sokat lenne egyedül. Bírja az egyedül létet. Azt ha csak este találkozunk vagy napokig nem látjuk egymást.
2. mennyire teszi tönkre a bútorokat?
3. mennyire hullajtja a szőrét?
4. Szereti a gazdiját. Hogyan mutatja ki?
Kérdező!
Egy macskát (pláne ha kicsi) nem hagyhatsz egyedül napokig! Mi a szomszéd nénit szoktuk megkérni hogy menjen át naponta 1x-2x. Nagyon aranyos, még játszani is szoktot a cicákkal olyankor (2 kandúr), sőt, még főzött is rájuk:) Hátha a ti környezetetekben is van olyan magányos nyugdíjas, aki örömmel gondoskodna pár napig a cicáról.
A másik: ha egy mód van rá, két cicát vigyetek haza, remekül elszórakoztatják egymást, társaságot jelentenek egymásnak. Először megijedtem hogy rengeteg gondd lesz a két cicával, de tévedtem: fele annyi gondd nincs velük, mintha egyedül lennének.
Aki meg itt magyaráz hogy állatkínzás a lakásban tartani a cicát: ha kiskorától úgy van szoktatva, nem akar a lakásból sehova menni. Az én macskáimnak ki lehet nyitni az ajtót, eszük ágában sincs kimenni. Pedig az egyik kijárós volt, de rájött hogy a lakásban meleg van, nincsenek idegen emberek, se kutyák, ha ki akarom vinni, elkezd sírni és kaparja az ajtót hogy vissza akar menni. Úgyhogy ennyit erről.
Kedves Utolsó!
Nagyon édes vagy,de már megoldódott.
Cica helyett vadászgörényünk lett és nagyon szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!