Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szeretnék egy cicát. A követke...

Szeretnék egy cicát. A következők a kérdéseim. Segítenél?

Figyelt kérdés

1. Panelban lenne és sokat lenne egyedül. Bírja az egyedül létet. Azt ha csak este találkozunk vagy napokig nem látjuk egymást.

2. mennyire teszi tönkre a bútorokat?

3. mennyire hullajtja a szőrét?

4. Szereti a gazdiját. Hogyan mutatja ki?

2010. dec. 30. 10:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Jaj úgy bírom az ilyen embereket, akik jogtalanul leállatkínzóznak mindekit!Tudod te mi az az állatkínzás? Mert szerintem nem vagy tisztában a fogalmakkal. Amúgymeg lehet hogy szeret kódorogni egy macska, de ha elütik, megmérgezik, megfogja egy kutya, megverik, vagy összeszed valami nagy kínokkal járó betegséget azt már nem annyira szereti!
2010. dec. 30. 14:11
 12/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is panelban lakom, többnyire délelőtt órákra járok, délután meg dolgozom és nagyon jól megvan a cicám egyedül is (pedig 3hónapos)! Imádja a labdáit, egész nap el van velük (meg még elég sok játéka van...:D), ha hazajövök egyből rohan hozzám, nagyon vidám :) Természetesen kaját is kap, akkor is, ha nem vagyok otthon. Ha több napra el kell utaznom,akkor vagy viszem magammal, vagy valakire rábízom,annyi időre (akár 1 teljes napra) sose hagytam egyedül, nem is fogom.

A bútorokat abszolút nem rongálta egyik cicám sem, meg kell tanítani őket, hogy nem szabad...

Télen azt vettem észre,hogy több a macskaszőr is, de a fésülés tényleg jócskán csökkenti...:) Minimális szőr mindig lesz a szőnyegen/fotelben, a kutyának is hullik a szőre, neked is a hajad.

A dorombolás szerintem mindig kifejező:D Meg ha hozzádbújik, az öledben telepszik le, ilyesmi...:)

Igazából sosem volt fajtiszta cicám, egy perzsát leszámítva, most is házimacskám van és semmi baja sincs. Sétálni is járunk,ha jó az idő..:)

2010. dec. 30. 14:32
 13/30 A kérdező kommentje:

Perzsa cicára gondoltunk. Azért lenne pár napig egyedül,mert párom szülei határon túl laknak és amikor havonta egyszer hazamegyünk nem tudjuk vinni a macskát sajnos :(

De akkor extra kaját fog majd kapni.

És vinni kell sétáltatni vagy elég ha csak az erkélyre kimegyek vele?

Hogyan tanítsam meg neki,hogy vannak tiltott helyek a lakásban pl. ágy?

2010. dec. 30. 14:32
 14/30 anonim ***** válasza:
Ha perzsa macskát szeretnél, készülj fel, hogy sokat kell a szőrét gondozni, különben nagyon büdös lesz szegényke. Meghálálja a gondoskodást.
2010. dec. 30. 15:01
 15/30 A kérdező kommentje:
És hogyan kell a szőrét gondozni? Gondolom macska kesztyűvel kell simogatni. VAgy nem?
2010. dec. 30. 15:33
 16/30 anonim ***** válasza:
Na, kedves harmadik válaszoló, ugyehogy perzsacicáról van szó. Kedves Kérdező, ki ne engedd, csak max sétáltatni pórázon, úgy, mint a kutyát, amikor Te is vele vagy, illetve az erkély is jó ötlet, csak le ne ugorjon, ki ne bújjon.
2010. dec. 30. 16:43
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
sajnallak titeket allatkinzok. megis hogy gondoljatok hogy a macska jol fogja erezni magat?????????? betegek vagytok.
2010. dec. 30. 17:21
 18/30 anonim ***** válasza:
51%
Menj már az anyádba, te vádaskodó elmebeteg! -.-
2010. dec. 30. 17:41
 19/30 anonim ***** válasza:
53%
52% Tudod te, hogy miket beszélsz?! Olvasgass picit, majd vedd be a gyógyszered. Valószínűleg nem tesz jót neked ez a sok izgalom.
2010. dec. 30. 17:43
 20/30 Angelica1992 ***** válasza:

Hát nem tudom... Én nem tartanék macskát ha nem lehetnék vele sokat :/ de ahogy érzed.

Amúgy régen nekem is volt perzsacicám =) Még az óvónénimtől kaptam, mikor ellett az ő perzsája.

2010. dec. 30. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!