Szeretnék egy cicát. A következők a kérdéseim. Segítenél?
1. Panelban lenne és sokat lenne egyedül. Bírja az egyedül létet. Azt ha csak este találkozunk vagy napokig nem látjuk egymást.
2. mennyire teszi tönkre a bútorokat?
3. mennyire hullajtja a szőrét?
4. Szereti a gazdiját. Hogyan mutatja ki?
Kedves kérdező!
Én is panelban lakom, többnyire délelőtt órákra járok, délután meg dolgozom és nagyon jól megvan a cicám egyedül is (pedig 3hónapos)! Imádja a labdáit, egész nap el van velük (meg még elég sok játéka van...:D), ha hazajövök egyből rohan hozzám, nagyon vidám :) Természetesen kaját is kap, akkor is, ha nem vagyok otthon. Ha több napra el kell utaznom,akkor vagy viszem magammal, vagy valakire rábízom,annyi időre (akár 1 teljes napra) sose hagytam egyedül, nem is fogom.
A bútorokat abszolút nem rongálta egyik cicám sem, meg kell tanítani őket, hogy nem szabad...
Télen azt vettem észre,hogy több a macskaszőr is, de a fésülés tényleg jócskán csökkenti...:) Minimális szőr mindig lesz a szőnyegen/fotelben, a kutyának is hullik a szőre, neked is a hajad.
A dorombolás szerintem mindig kifejező:D Meg ha hozzádbújik, az öledben telepszik le, ilyesmi...:)
Igazából sosem volt fajtiszta cicám, egy perzsát leszámítva, most is házimacskám van és semmi baja sincs. Sétálni is járunk,ha jó az idő..:)
Perzsa cicára gondoltunk. Azért lenne pár napig egyedül,mert párom szülei határon túl laknak és amikor havonta egyszer hazamegyünk nem tudjuk vinni a macskát sajnos :(
De akkor extra kaját fog majd kapni.
És vinni kell sétáltatni vagy elég ha csak az erkélyre kimegyek vele?
Hogyan tanítsam meg neki,hogy vannak tiltott helyek a lakásban pl. ágy?
Hát nem tudom... Én nem tartanék macskát ha nem lehetnék vele sokat :/ de ahogy érzed.
Amúgy régen nekem is volt perzsacicám =) Még az óvónénimtől kaptam, mikor ellett az ő perzsája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!