Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Örökbefogadnál egy cicát, vagy elhoznál (ingyen) egy kiscicát az ismerősödtől?2010. dec. 29. 18:11
2/15 ShamanLunaa válasza:
én a 2.at választanám...(:
3/15 anonim válasza:
Az nem ugyanaz??Nem értem a kérdést!!
4/15 anonim válasza:
Én az elsőt. Vagyis menhelyről? Mert ha igen, akkor szegénykének valószínűleg sokkal rosszabb sorsa van :(
5/15 anonim válasza:
Gondolom ha nem hoznád el az ismerősödtől, akkor az is menhelyre kerülne (vagy utcára). Így teljesen mindegy.
7/15 A kérdező kommentje:
"Az nem ugyanaz??Nem értem a kérdést!!"
Én azt nem értem, hogy miért kell minden jelből kettő. A saját mondatod se érted meg ez nélkül?
Amúgy nem, nem ugyanaz. Az örökbefogadásnál a cicát menhelyről hozod el.
2010. dec. 29. 18:16
8/15 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 18:16---dehát amit az ismerősödtől hozod az is örökbefogadod-vagy nem??Ékezetet meg annyit teszek amennyit akarok és szóljon hozzád többet a Dalai Láma--te bunkó!!!
9/15 A kérdező kommentje:
"Ékezetet meg annyit teszek amennyit akarok"
Az neked ékezet? Hát ha te így tanultad, akkor elég nagy bajok vannak. Amúgy minél többet kiraksz a mondat végére, annál primitívebbnek tűnsz =)
Érdekes, mások értették a kérdést...
2010. dec. 29. 18:23
10/15 anonim válasza:
Nem jobban járnál ha olyan helyről hoznád ahol azért láttad a körülményeit?A menhelyes már összeszedhetett bolhát,betegséget,bármit is.Meg lehet hogy antiszociális azért tették ki.Ha nekem kéne döntenem én az ismertet választanám,de Te döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!