Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek, a "macskám"...

Mit tegyek, a "macskám" náthás! (? )

Figyelt kérdés

Igazából nem az én macskám, hanem a szomszédéké, de átszokott hozzánk, mert a szomszédban van egy kutya, amelyik állandóan nyüstölte őt, meg itt gondolom jobb a táp. Nem etettük, ő evett együtt a mi macskáinkkal és már nálunk is alszik, emiatt légyszi ne piszkáljatok.

Tehát elég rossz állapotban van szegény, mindig hangosan szuszog és prüszköl, meg néha tüsszent is. A szomszédokat jóformán nem érdekli, anya pedig azért nem akarja megnézetni egy állatorvossal, mert nem a miénk, hanem a szomszédoké.

Úgy érzem, ha esetleg elpusztul, az miattam lesz, mert nem tettem semmit :(

Ti mit tennétek? Szerintetek elpusztulhat? Elég kicsi még...

12/L

2010. dec. 26. 18:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

:( Anya nem akarja állatorvoshoz vinni, nem hiszi el, hogy elpusztulhat. És ha egyedül vinném el?

Nem tudtok Szegeden valami jó állatorvost? És mennyibe kerül, ha megvizsgálja? És ha beteg, mit csinál vele? Gyógyszert ad, vagy beoltja? És az mennyibe kerül? Bocsi a sok kérdésért :S

2010. dec. 29. 17:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Hogy van a cica?
2010. dec. 30. 00:07
 13/19 A kérdező kommentje:
Nincs jobban, de nem adtam neki olyan citromos-olívaolajas tejet, mert félek, hogy rosszabbul lesz, ahogy itt írta valaki.
2010. dec. 30. 00:24
 14/19 anonim ***** válasza:

[link]

Válaszd ki melyik van közel a lakóhelyedhez és érdeklődj telefonon az árakról.

2010. dec. 30. 07:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát, egyik sincs elég közel, hogy elsétáljak, buszozni meg még életemben nem voltam egyedül. Szerintetek ha kinyomoznám, hogy ki most az állatorvosunk és felhívnám, eljönne? Úgy sajnálom szegény cicát.
2010. dec. 30. 11:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Jaj ne, most már a másik macskám is tüsszögött :S Lehet, hogy elkapta :( Olyan tehetetlen vagyok.
2011. jan. 1. 22:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki korábban írta hogy a macskanátha fertőző és elkaphatja a másik is ha nem tesztek valamit. Úgy látom sajnos bekövetkezett. Hívd fel az állatorvost, kérj meg egy ismerőst, bárkit hogy segítsen elvinni a macskát, vagy valamit tegyél mielőtt mindkét macska elpusztul.
2011. jan. 1. 23:09
 18/19 A kérdező kommentje:

Próbáltam adni neki macskáknak való multivitamint is, összetörtem porrá, bele a tejbe, de nem itta meg, fogtam egy másik tablettát és megpróbáltam lenyeletni vele, de nem sikerült :(

Teszek még egy kísérletet, hogy meggyőzzem anyát, hogy elpusztulhat, ha még mindig nem hiszi el, akkor idehívom az állatorvost.

2011. jan. 2. 01:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi van a cicákkal,jól vannak már?
2011. febr. 27. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!