Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Túl eleven cica. Kinövi, vagy...

Túl eleven cica. Kinövi, vagy nevelhető?

Figyelt kérdés
Most fogadtam örökbe egy 3 hónapos kandúr cicát. Eddig lakásban nevelkedett, én is ott tartom. Teljesen megőrjít, mint az őrült rohangál,felmászik mindenhová és borogat. Mikor rájön az 5 perc és olyankor megfogni sem lehet mert karmol meg harap. Este meg kora reggel nem lehet tőle aludni mert pattog az ágyon. Hogyan tudnám nevelni? Vagy leszoktatni erről? Valakinek van vagy volt e hasonló?
2010. dec. 23. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:

a mi macskánk 3x is fialt, továbbadás előtt itt nevelkedtek mindig a házban nálunk.

ilyen idős korban a macskák 90%-a ilyen:) majd ha felnő akkor kicsit lenyugszik, de az a bizonyos 5 perc még a 8 éves macskámra is rá szokott néha jönni, de nem baj az:)

Én szerettem amikor itt rohangásztak, felvidított, az már más kérdés, h tleg összetörtek kb mindent:D.

2010. dec. 23. 16:51
 2/8 A kérdező kommentje:
de nála az 5 perc néha 2 óra. és olyankor rám pattan kiengedett körmökkel, meg elkapja a hajam, meg durván játszik
2010. dec. 23. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
tudom, a kicsik ilyenek
2010. dec. 23. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez normális. Szépen lassan elkezd majd lenyugodni, főleg ha majd ivartalanítod.
2010. dec. 23. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Minden kölyök állat ilyen, pláne a macskák. Az ivartalanítás is segíteni fog, fél éves kortól viheted!
2010. dec. 23. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Vegyél neki játékot és játszatok együtt! Játék közben nevelhető.
2010. dec. 23. 22:46
 7/8 anonim válasza:
A mi macskank is pont ugyanilyen. >.< De szinte egesz nap.. nem is lehet simogatni mert odakap, a hajamat is kapkodja meg minden.. a kezem televan mar karmolasokkal..
2012. aug. 12. 00:55
 8/8 anonim válasza:
Remelem hamar kinovi. ._.
2012. aug. 12. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!