Már megint az ágyra pisilt! Mit csináljak vele?
Második alkalommal pisált a macsek az ágyra,és megint most,kb 20 perce! MIndig éjszaka! Első alkalommal egy napig úgy csináltunk,mintha nem létezne,kapott a fülére és megnézettük vele a terméket. Ez volt egy hónapja kb. Múltkor az alom este nem lett kitakarítva,így azt mondom,lehetett rá oka,de most?! Friss almot kapott reggel. Mit csináljak? egyébként ki van nyalva a valaga itthon,na nem úgy kell érteni,hogy minden szabad,de jön ölbe,kaját akkor kap ha kér(száraz van neki kint).
Mivel szoktassam le? Most megint egy nap mosolyszünet lesz,és tisztíthatjuk az ágyat megint!
Volt egy cicám, akit egy ideig én is lakásban tartottam, no ő csinált sajnos ilyeneket. Kedvelt alvóhelye volt az ágy, és az alom szagát valószínűleg a talpaival hordta fel a takaróra. Mikor ő már érezte rajta a szagot, az alom pedig éppen nem volt friss, ő is odapisilt.. és onnantól kezdve hiába mostam a paplant, mindig kiszimatolta, mi volt ott:S
Új pokrócot kellett szereznem az ágyra, gyakran mosva, nehogy megint "eltévedjen"..
Azt hiszem kivágnám a takarómat macskástól mindenestől!
Én is beengedem őket, kettő van, de csak nappal és csak télen, hogy melegedjenek. És az ágyra persze nem mehetnek. Ezt én nem tudnám elviselni.
22:14
Nem nemtelen semmi lesz, hanem megszűnnek azok a szexuális késztetései, ami miatt ha bezárod frusztrált, ha kiengeded akkor meg elcsavarog, verekszik, megsérül, összeszedhet valamit. Jobb neki enélkül az állandó késztetés nélkül. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz.
Szia
Ha még egyszer odapisil akkor büntesd meg.Pl:.csukd be egy olyan helyre amit nem szeret vagy ilyesmi.Egyszer csak majd megfogja tanulni és kész.De lehet hogy nem kis időbe telik.
Sok szerencsét:Krisztián
Szagoltass vele narancsot. Ha nyakába szedi tőle a lábát, mehet a citrus szagú mosószer/öblítő az ágyneműnek.
Ekkor két eset van:
a) a citrusszag miatt le se hugyozza az ágyat,
b) a citrusszagot kompenzálandó lehugyozza az ágyat.
Egy próbát megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!