Hány hetente szoktátok cserélni a teljes almot ahelyett h megint rátöltenétek (minden válaszolónak megy a zöld mancs- már ha nem ír nagy marhaságot szórakozásból)?
Én 10 l-es Shah almot használok, kb a hónapig tart ki az egész zsák, én akkor szoktam kicserélni az egészet, fertőtlenítés stb.
Persze nálam fedeles macskawc van, és reggel és este is kiszedem az "ajándékcsomagokat".
Akik hozzászoktak a drága alomhoz, azok annyira nem szeretik a Shah-t, mivel ez csomósodó alom, és nem olyan szilika géles. De mivel nekem első cicám, első alom vásárlásom volt, nem érzékelem a különbséget és nem is akarom, mert így kijövök havi 700Ft-ból (ami az almot illeti), nem pedig 4-5 ezerből és ez diákként egy elég fontos szempont :)
De megmondom őszintén pisiszagot egyáltalán nem érzek, a nagy dolog után van kb. 5 percig büdi, de ezt meg lehet oldani szellőztetéssel. Ez ugyanolyan, hogy mi is hiába húzzuk le a wcét a szag egy ideig ott marad, arra való a légfrissítő és a szellőztetés :)
Nekem most van bent először cicám, első almot vettem 6kg-os, 1hónapja már tart,tegnap dobtam ki a zacskót.Ki kell szedni az ürüléket, meg a pisicsomót és kész.Egyáltalán nem érezni, van valami illata, ami finom :)
De én minden héten kimosom a tálat, addig a benne lévő almot kiöntöm valamibe, ha megszáradt a tál, akkor vissza öntöm, feléjig minimum kell,hogy legyen,mindig csak utána töltöttem.Nekem ez nagyon bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!