Igaz lehet hogy a bakmacska megöli a kis kölyökmacskát?
Ma láttam egy gyönyörű fekete nősténymacskát és -mivel a miénket kinyirta agy kutya nemrégen -kérdeztem a gazdáját hogy ha lessz kölyke nem-e tudna adni a szaporulatból?Azt mondta hogy nem képes magának sem fogni,mert van a közelben egy betegagyu macskás akinek van 8 macskája ,abból három bak és mikor az ő macskája lekölykedzik ezek a bakok megölik és eltüntetik a kiskölyköket.Először nem hittem el,de megkérdeztem több idős nénit itt az utcánkban és azok azt mondták hogy sokszor előfordul ilyen.Igaz lehet szerintetek?
A normális válaszra megy a zöld kezecske,az eszetlenkedők meg nem zavarnak és nincs piros pont senkinek,mert soha nem ütöm meg azt akinek nem adatott meg hogy visszaüssön!
Igaz! Nekünk széttépték egyszer, és ott maradtak a szőrök stb...... :'(
Durva, de ez a túlélés törvénye. (a medvéknél is ez van)
A kanmacska megöli a kismacskákat, hogy az anya újra tüzeljen, így az ő génjei öröklődjenek.
Ez egy eléggé elterjedt fajta, de csak és kizárólag éjszaka támad. Nappal az alomtartóban alszik.
Ha értetted a kérdést akkor gondolom nem idegen számodra sem ha igy hivják?Itt somogyban a hímivarú macskát mindenki bakmacskának hívja!Gondolom a tájjellegű elnevézések létjogosultságát nem kérdőjelezed meg?
Ha nem találod jónak akkor használd amit megszoktál,énis azt teszem!
Ugyanannyira helytelen a kandúr is mivel az a kan ivarú durmoló jószág összevonásából jött létre!Elárulom hogy a bakmacska kifejezés régebbi mint a kandúr.Nézz csak utána!Dicséretes a nyelvőrködésed,de itt bakot lőttél!(nem bakmacskát ,csak bakot!!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!