A cicáitok is szereti a karácsonyt, illetve raktok nekik is ajándékot a fa alá? :-)
:DDDD Szegényke :) Én csak a kutyámmal jártam így, volt pár dolog, amit ki kellett húzni a valagából, legjobban a lufikat szerette, az utcán minden szemetet megtalált.
Szegényke azóta már nincs, most macskám van, most lesz az első karácsonyunk :)
akkor jó, ha Te is teszel óvindézkedéseket a fa környékén.
jobb megelőzni a bajt.ajándék persze jár a cicáknak is. igaz nem tudják miért, de én kipróbáltam mit művelnek.
szaloncukor papírba tettem egy szelet paprikás /nem erős/
szalámit.kabaré mit művelnek vele, de a végére kicsomagolják....
Az én kis Sunny-m(Száni)nagyon szereti a karácsonyt.:)
Mindig birizgálja a díszeket szaglássza a karácsonyfát mindig kap fincsi tonhalas kaját meg tejet kap .Emlékszem nagyon élvezte az első karácsonyát...:)Mászkált a hideg hóban és nagyon élvezte.És igen minden karácsonykor vagy valami játékot vagy ilyesmit.Tavaly egy cicaalagutat vettem neki most idén karácsonykor pedig egy nagy 4 szintes cicakaparót veszek neki...:)
20.06
hát ez tényleg SZÁNI (szánalmas)
utolsónak: ugyan már miért lenne szánalmas, ha valaki
szereti a cicáját??
az a szánalmas, ha valaki ok nélkül kötözködik!!!
ok, de ki is fejthetted volna a bánatodat:))
így már nem olyan sértő a kommented.
A macskának a legnagyobb ajándék ha játszhat a fenyőről lógó díszekkel. Én a macskámnak megszoktam engedni minden évben. Gyakran közömbös hozzá és inkább a kutyával kergetőzik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!