Nem árt a cicának ha más márkájú a szárazeledel és a konzerv?
egyáltalán nem!!
ez nem olyan mint a hajfesték!
remélehetőleg nem vegyszerek vannak a konzervekben igy nem lépnek kölcsönhatásba egymással!
Szia!
Nem baj, sőt még jó is mert változatos egy kicsit az étkezése. Egyébként meg úgyis a cica fogja eldönteni, hogy megeszi vagy nem az új fajta ételt. :-)
Az egerekről annyit, hogy én családi házban lakom, nálunk nincsenek egerek a szomszédban, viszont van egy rét ahová nagyon szívesen kijárnak a cicáim vadászni. Egyáltalán nem veszi el a kedvüket a konzerv sem és a szárazeledel sem a vadászattól.
Ez a vérükben van.
Szia!
Szerintem is mindegy hogy nem egyforma tipusú talán jobb is hátha valamelyikbe nincs olyan vitamin mint a másikba. Én az izeket szoktam figyelni például a halas nem izlet neki. Abból veszem észre hogy mikor leteszem neki mennyire esik neki a kajának.
Amúgy nem tartom analfabétának magam azért mert oda figyelek a macskámra szeretném ha jó sok évet együtt tölthetnénk. Nálam csak műegeret kap Vacak!Sőt távirányitos egeret is veszek neki meg magamnak! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!