Macskasimogatás után mindig megmossátok a kezeteket?
Ha benti a macska.
(Én mindig megmosom)
Nem szoktam a cicáim simogatása után kezet mosni, semmivel se koszosabbak mint én vagy a párom. Sőt, mi sokkal koszosabbak vagyunk, hisz kint járkálunk az utcán, tömegközlekedésen, ahol a hajléktalanok maguk alá pisilnek, stb. Úgyhogy inkább a cicáimnak kéne szerintem "kezet mosni" utánam, viccen kívül:D
Én se értem ezt a nagy tisztaságmániát, nem csoda hogy a mai emberek minden sz*rtól megbetegednek, hisz már a kisgyerekeknek is folyton törölgetjük a kezét, szinte steril környezetben nőnek fel, és az immunrendszerük nem fejlődik ki eléggé.
A fertőtlenítőszeres kézmosónál pedig nincs is rosszabb dolog, hisz megölni a bőrödön élő baktériumokat, amik pontosan téged védenek!
Egyébként én is egy ágyban alszok a cicákkal, kiskorom óta, sőt, nem egyszer egy tányérból ettem velük, és soha semmi bajom nem lett, bezzeg az emberektől mindenféle vírust/kórokozót benyelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!