Segitsen valaki! Mi lehet ez? A macskám olyan mintha meghalt volna de még lélegzik!
Figyelt kérdés
Nagyon beteg . És most olyan mintha aludna , csukva vannak a szemei de a teste teljesen hideg és nem reagál semmire, nem mozdul , a szemét se nyitja ki. Lélegzik de csak nagyon lassan...:(
megfog halni igaz ?De hogy lehet ez ... hogy már hideg
2010. nov. 30. 16:52
22/29 anonim válasza:
Nagyon sajnálom.
Elárulnád, hogy mi baja volt? Csak azért kérdezem mert a cicám krónikus veseelégtelenségben szenved és csak arra lennék kíváncsi, hogy a tiéd is ugyanilyen betegségben szenvedett-e?
23/29 A kérdező kommentje:
tüdőgyulladás ... állítólag :(
2010. nov. 30. 19:41
24/29 anonim válasza:
Mennyi idos volt? Csak mert mi is most vesztettunk egy cicat tudogyulladas miatt, de neki azonkivul volt vagy feltucat egyebb baja is (utcarol mentett), es raadasul nagyon kicsi.
25/29 A kérdező kommentje:
5 éves... tehát még élhetett volna :(
2010. dec. 1. 14:08
26/29 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Tudom milyen érzés egy cicát elveszíteni...
27/29 anonim válasza:
Jó hogy nem altattad el,! Boldogsággal godolj rá, mert azt fogja neked visszaküldeni. Ne sírasd, mert nem tud "elmenni" "küld a csillagokba, és ha "látod" magad előtt, mindig a szívedre gondolj, és arra hogy mit érzel! Hidd el a Ő már a Fényben van!
28/29 anonim válasza:
Velunk is torent egy ijen eset. volt 3 kiscicank es a kedvencemet elutotte egy auto. kedves kerdezo oszinte reszvetem. ez nagyon szomoru ugy :(
29/29 tomi8521 válasza:
szerintem gyorsan takard be!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!