Segitsen valaki! Mi lehet ez? A macskám olyan mintha meghalt volna de még lélegzik!
Nagyon beteg . És most olyan mintha aludna , csukva vannak a szemei de a teste teljesen hideg és nem reagál semmire, nem mozdul , a szemét se nyitja ki. Lélegzik de csak nagyon lassan...:(
megfog halni igaz ?De hogy lehet ez ... hogy már hideg
semmi gond:) írtam is, hogy megértem hogy ideges vagy, mondjuk olyankor mond olyat az ember, amit nem úgy gondol:)
én is tartom magam ahhoz, hogy altassátok el, ne hagyjátok "döglődni", még ha esetleg fizikailag nem is szenved úgymond, akkor is jobb lesz neki:S tudom nehéz, de az a legjobb döntés, ha segítetek neki.:(
17:17
én azt szűrtem le, hogy a kérdező már volt vele orvosnál, akkor mondta neki az orvos, hogy meg fog halni.
És a cica most jutott el abba a stádiumba, hogy tényleg csak max órái vannak hátra
Kérdező.
Őszinte részvétem. Nekem is volt ilyen cicám. Az utolsó óráiban már alig volt benne élet, beteg volt, hideg, és fázott.
Annyit tudtam tenni érte, hogy egy nagy műanyag palackban jó meleg vizet tettem mellé, és betakargattam. Láttam, hogy utána nem fázott, és nemsokra rá csendben meghalt.
Ez felmelegítette kissé, hogy ne fázva menjen a túlvilágra. Így nem szenvedett annyit.
Ennyit te is meg tudsz tenni, hogy kicsit segíts neki.
Az én cicám májrákos volt, és menthetetlen volt az állapota olyan hirtelen lett rosszul, hogy nem volt idő az altatásra. Amikor láttam, hogy valószínűleg nem éri meg a reggelt sem, és fázik, akkor tettem mellé a melegvizes palackot, hogy melegítse úgy, mintha feküdne mellette valaki, és az melegítené.
Tényleg van olyan, hogy menthetetlen.
Azért holnap, ha még megengedi az állapota, illendő lenne elaltatni, vagy legalább megvizsgáltatni.
Ha van rá módod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!