Segitsen valaki! Mi lehet ez? A macskám olyan mintha meghalt volna de még lélegzik!
Nagyon beteg . És most olyan mintha aludna , csukva vannak a szemei de a teste teljesen hideg és nem reagál semmire, nem mozdul , a szemét se nyitja ki. Lélegzik de csak nagyon lassan...:(
megfog halni igaz ?De hogy lehet ez ... hogy már hideg
csak tudod, a macska nem feltétlen mutatja ki a fájdalmat, sóval nem tudhatod milyen fájdalmai vannak. Szóval jó lenne megint hívni az orvost, mert lehet azt fogja mondani, hogy segíteni kell neki "elaludni":(
Amúgy meg én meg értem, hogy ideges vagy és szomorú, de attól még nem kell neki esni a másiknak, meg hülyézni, nem mi tehetünk róla, hogy haldoklik a cicád, amit nagyon sajnálok is, csak azért na.. nem írtad, hogy coltál vele orvosnál, és a legtöbb kérdező itt nyávog, mint, hogy úton lenne az orvoshoz
22L
előző vagyok, hú sikerült egy két dolgot helytelenül írnom, de gondolom azért érthető, csak nagyon gyorsan írtam.
És tényleg sajnálom a cicád:(
Sziasztok!
Igen,megfog halni..Sajnos enyém is ilyen volt..Leállt a veséje.
Mi is az altatás mellett döntöttünk,mondta doki,hogy nem érez fájdalmat,de nincs tudatánál,senkit nem ismer fel,ha nyávog is,az csak ösztönösen..
ha nem akarod nézni,akkor altasd el,nehéz,de jobb .. Sajnálom szegényt:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!