Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hány évig él átlagosan egy...

Hány évig él átlagosan egy Macsek?

Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok zavarva nekem eddig mindig mindenki mást mondott!
2010. nov. 22. 21:22
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Én nem azt mondtam, hogy Pesten tartsál macskát az utcán. Meg ha autópálya mellett laksz, egy kutya menhelynél, ahol pszichopata szomszédaid vannak? Akkor NE tarts macskát! Neki nem a szoba az élőhelye. Tudom, a panelpatkányok ezt nem bírják felfogni, mivel nekik elég a 70 négyzetméter egy életen át. De egy állatnak ez kevés. Főleg egy macskának. Abból látszik mennyire fogalmad sincs a macskákról, amit írogatsz... Mi az hogy "kiviszem sétáltatni" a macskámat? Ez nem kutya Te okos. Ők teljesen önálló, szabad lények, nem tűrik a szoros kontrollt, úgy mint egy kutya (póráz, megkötés, ilyenek). Nem lehetnek olyan társai az embernek, mivel nem szelídülnek mellettünk 10 ezer éve. Pórázon vezetni egy macskát... Szerencsétlen jószág. Biztos marha boldog lehet. Na mindegy, úgy sem lehet meggyőzni, mert akkor be kellene ismerni, hogy már ott elnézted a dolgot, hogy egyáltalán bementél a panel börtönébe. Ha külterületen lennél családi házba, akkor sem lenne messzebb semmi. Nem a városba bejutás a sok idő.

Én továbbra is tartom. Lakásban maximum akvárium, semmilyen más állat.

2010. dec. 8. 18:22
 42/43 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! A százalékodból is látszik hogy mennyi eszed van te szerencsétlen. Hogy veszed a bátorságot hogy ilyen stílusban beszélj arról aki panelben lakik? Képzeld én is marhára szivesen laknék családi házban, ha megtehetném. Örülj neki hogy neked úgy felvitte a sors a dolgodat hogy soha életedben nem kellett panelban laknod. De tudod a családi házakat nem ingyen osztogatják... Olyan könnyedén mondogatod ezt, hogy kezdek kételkedni benne hogy felnőtt emberrel beszélgetek. Hány éves vagy te? 15? Anyukádék tartanak el? Vagy mi? Mert mintha nem ebben a világban élnél...

Egyébként ráb*sztál, mert nem pesti vagyok, de ez mellékes.

A macskám meg köszöni szépen, remekül érzi magát (és a tieiddel ellentétben, ragaszkodik hozzám, és igen, a társam, nem csak egy állat a sok közül akinek naponta egyszer kivágom a kertbe a maradékot). Mélységesen sajnálom hogy neked nem sikerült a macskáiddal bensőséges kapcsolatot kialakítanod, és nem ragaszkodnak hozzád...És még te gondolod magadról hogy értesz hozzájuk...Nevettséges...Egyébként nem "vezetjük" a pórázon, ahogy a kutyákat szokás, arra megy amerre ő akar, de most nem fogok neked erről kiselőadást tartani mert úgysem fognád fel, szerintem még életedben nem láttál pórázon macskát, és lila gőzöd sincs róla hogy hogy is működik ez az egész (ahogy még sok másról sincs, de mind1).

Persze, mindenki hülye csak te vagy okos, és megokoskodod azt is amit olyan emberek mondanak akik 18-20 éve mentenek macskákat, és vagy 600 cica ment át a kezük között. Láttak ezek az emberek már mindent, és ha valakik ismerik a macskák természetét, azok ők, és nem te. Biztos marha sz*r környezetben vannak nálam, azért feleltem meg az elég szigorú örökbefogadási feltételeknek (amin te szerintem első körben elvéreznél a tudatlanságoddal, meg a felfogásoddal)... Olyan dolgokat hangoztatsz csak, amik évezredes előítéletek, és nem tények. Kiváncsi lennék hány szakkönyvet olvastál, meg egyébként is, mégis milyen tapasztalatod van neked a macskák természetét illetően, ha azt állítod nem tudnak ragaszkodni, meg nem szelidültek meg...Biztos nagyon jól neveleheted az állataidat... Mindegy, nem fogok veled a továbbiakban vitatkozni, mert nem vagyunk egy súlycsoportban... Te úgy tartod a macskáidat ahogy akarod, én meg úgy ahogy én akarom.

2010. dec. 8. 18:50
 43/43 anonim ***** válasza:
Egyébként kiváncsi lennék hogy a macskáknak mi lenne arról a véleménye hogy ők nem valók a lakásba, persze, inkább döglöttek volna meg a menhelyen, ahol 5en voltak egy két négyzetméteres ketrecben, 1 tál ételre, lesoványodva, minthogy hozzám kerüljön a jó meleg lakásba, ahol mindig étellel teli tál van előtte, sőt sokszor főzve van rá, ha szeretne, biztonságban le tud menni sétálni oda ahova akar,és a minusz 20 fokban a jó meleg lakásban aludhat a testvérével, és nem a fagyba vannak kivágva... Nekem úgy tűnik nagyon áhlásak a macskáim, és ezt minden nap éreztetik velem, te meg mondj csak amit akarsz, mert én tudom az igazságot, te meg csak "gondolod" hogy igazad van...Ugyanis nem tartottál lakásban macskát, tehát gőzöd sincs hogy érezheti magát ott, csak spekulálsz.
2010. dec. 8. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!