Egy lopós macsek jár errefelé. Mit tegyek?
Ne értsetek félre...szeretem a macskákat, de ez már SOK!!!!
A gazdája valahol itt lakik a közelben, de nem tudom, ki az...Szóval, van egy kerti tó az udvarunkban, és ez a macska folyton rájár a halainkra...Már rengeteget elvitt, és ha elüldözzük, akkor elfut a háztól egy 15 méterre, és ha bementünk újra visszamegy...Mit tehetnék? nem ülhetek egész nap az udvaron, hogy lessem a macskát! Ötletek???
Sajnos a cicának a vérében van a vadászat. Ösztöne. Nem haragudhatsz rá, ha a gazdáját megtalálnád sem tehetne semmit sem, nem kötheti meg a cicát.
Szerintem törődj bele, ha nem tudod a kertedet, udvarodat úgy elkeríteni, vagy kutyát tartani (ami elűzi a cicát) akkor vissza fog járni rendszeresen. Ha nem ez a cica, akkor egy másik. Vérükben van...
Pl a mi szomszédunk úgy megcsinálta a kertjét, hogy utána nem tudott egyik cicánk sem átjárni, igaz volt még kutyájuk is.
az cicám kandúr,1 éves alul fehér,fölül cirmos tarka:)
pont úgy néz ki mint akit leírtál.Amúgy szokott vadászni is pl bogarakat ,simán eltudnám képzelni hogy halat is lop.Budapesten lakok soroksáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!