Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehet ilyen gyogyós egy...

Hogy lehet ilyen gyogyós egy macska?

Figyelt kérdés

Az enyémhez csak akkor lehet hozzáérni, ha ő engedi, persze ez ált. hajnali 5-kor, vagy este 11-kor van:)

Különben fújtat, karmol. Már a családból több embert is megsebzett, mert ugye nem gondoljuk alapban, hogy egy macskától tartani kell, végülis nem mérgeskígyó!

Az állatorvosunkat úgy megkapta, hogy ömlött a vér a homlokán, mire a segítségére siettem, nekem meg átlyukasztotta a körmömet.

Amikor megfürdettük, belekapaszkodott öcsémbe, és úgy kiluggalta a pólóját, hogy úgy nézett ki, mintha sörétessel lőtték volna meg.

Kész vadmacska!

Másnak is ilyen gyagya a macsakája, vagy ez kivételesen gáznak számít?

2010. nov. 17. 14:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utsónak! Mindig vágytam egy normális, kedves macskára. Talán egyszer majd én is kifogom.
2010. nov. 19. 09:02
 12/12 anonim ***** válasza:
49%

Kölyök korától nálunk van, magunknak neveltük:

- minimális számú tilalomfa felállításával, nehogy értelmetlen tilalmakkal gúzsba kötve állandóan a szabályszegés kísértse (csak a kajalopás, a függöny, és a tapéta tilalmas),

- a tilalomfák tiszteletére nevelésével (igazán brutálisan és következetesen, ettől megtanulja azt is, ki a főnök),

- mindemellett maximális törődéssel (elmenve mellette mindig kap egy simit, ha simiért jön, általában meg is kapja, kaja, és alom tisztítás szigorú menetrend szerint érkezik).

Nagyjából ennyi kellett: engedékenység, szigor, és törődés, épp a megfelelő arányban.

2010. nov. 20. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!