Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska ellés meddig tart? SŰRGŐS

Macska ellés meddig tart? SŰRGŐS

Figyelt kérdés
Nyaralóba vagyok és van 5 macskám. 1 mindig itt van velem a szobában 0-24 és van egy lány aki kijárkál. Ma reggel arra keltem, hogy nyávogás van 1 kölyköt megellet ez volt 8:40 kor azóta sokat nyávog az anya macska viszont biztos, hogy van még benne köjök de 16:00 óra van és még nem indult meg neki a második? Ez baj? Azt olvastam 1 óra közönként szokott elleni. Minden rendben lesz vele? Vagy ez ilyen sokáig fog tartani mire kijön az összes kölyök?

tegnap 16:05
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
7 óra eltelt az első kölyök születése óta és azóta semmi :O Aki ért ehhez írjon legyenszíves mert félek.
tegnap 16:06
 2/27 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy látom mozognak a kölykök vagy kölyök a hasában azért ez jó jel igaz?
tegnap 16:07
 3/27 anonim válasza:
100%

Most próbálok finoman fogalmazni!

Macska a kölyökkel együtt boxba és irány a legközelebbi állatorvos! MOST! Persze csak akkor, ha szeretnéd, hogy a cicád túlelje...😥

Nem értem miért vártad ki a fél napot! Egy telefon egy állatorvosi rendelőbe és már meg is kaptad volna a választ.🙄

tegnap 16:17
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Oxitocinra és/vagy császármetszésre van szüksége. Most.
tegnap 16:24
 5/27 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egy forintom sincs és nem erre nincs hanem egyáltalán. Én is várom a pénzt még nem fizettek ki... nem tudok semmit tenni az állatorvos meg pénz nélkül ugye nem dolgozik.. értem én, hogy nem ember életről van sz nekem viszont olyanok :(
tegnap 16:25
 6/27 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Akkor keress egy ásót.
tegnap 16:26
 7/27 A kérdező kommentje:
Jó hát akkor ennyi ha lehúzom a bőrt magamról akkor sem tudok most pénzt csinálni...
tegnap 16:34
 8/27 A kérdező kommentje:
Én 1-2 hétre saccoltam az ellést de előbb jött...
tegnap 16:34
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
🪦 😞 🥀
tegnap 17:11
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérj addig kölcsön, de mindenképpen azonnal segítségre van szüksége! Vagy keress segítőket, alapítványt, ott, ahol vagy. Mert így már nem sok van nekik.
tegnap 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!