Mi lehet a gond? Ez normális dolog?
Tegnap kb ugyanilyenkor fejezte be a cicám az ellést. 5 kiscica született. Ma a kiscicák délután óta nyugtalanok és azt vettem észre, hogy piros a lábuk és hasuk. (A bőr piros)
És nyöszörögnek. Nagyon féltem őket. Ez szerintem az első ellése lehetett a mamacicának. (Nem tudom pontosan hisz a cicát befogadtuk, 2 évvel ezelőtt.) Ez miért van a kiscicáknál? Baj? Mit csináljak ez ellen? Még csak 1 naposak és már megvan a gond :(
Hát a bőrük valamilyen szinten rózsaszín, a szőrük színétől is függ, ha több a bőrben a pigment, akkor nem látszik rajta át annyira a vér.
Ettől pirosabb?
Min fekszenek? Lehet, hogy irritálja a bőrüket valami.
Sajnos pirosabb mint a képeken:(
A cicák színe szürkés fehéres, tarkák.
Egy rég használt, tiszta, vastag takarón vannak. És már gondoltam arra hogy ezzel lehet gond, holnap ki is cserélem alóluk a takarót valami kellemesebb anyagra
Amikor befogadtatok, akkor azonnal ivartalanitani kellett volna.
Remelem, legalabb most majd elviszed es ivartalanittatod.
Az ujszulott kiscicak pedig sotet rozsaszinu talpakkal es borrel rendelkeznek, amig a szoruk nem valik veglegesse.
Durva anyagu, vagy nagyon muszalas anyagok okozhatnak irritaciot.
Ugyan mar. A kerdezo az egy szem anyamacskat sem vitte el allatorvoshoz, most pont az ot kiscicat es az anyjukat fogja...? Ne rohogtess.
Sz@rrago tulaj a kerdezo, az anya macska sem oltva, sem ivartalanitva nincs.
Ha mégis megmarad az az öt szerencsétlen, ugyan mi lesz a sorsuk?! 😿
Utána meg ősszel jön megint néhány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!