A macskám véletlen kiszökött a kapun és csak rá 2 hónapra jött haza?Ez normális dolog a macskáknál?Mit csinált ilyen sokáig,hol volt?Járta az utcákat fel alá?Ilyen jól érezte volna magát oda kint?Elég soványan és koszosan jött haza.
Figyelt kérdés
Mit evett?Vadászott volna?Hol aludt meg ilyenek??Annyira kiváncsi lennék rá.2021. nov. 25. 20:01
1/5 anonim válasza:
Ha kandúr akkor "csajozni" volt. :D
2/5 anonim válasza:
Az utcán aludt és evett amit talált vagy amit meg tudott fogni. Ha előtte soha nem volt kint, el is tévedhetett mert akkor ismeretlen neki a környék, de szerencsére haza talált. Nyilván koszos, mert kint kosz van. Az, hogy jól érezte-e magát kit szabadon a maga uraként, majd idővel kiderül, ha ki akar menni akkor igen, tetszett neki, de ha nem foglalkoztatja az, hogy újra kimenjen, akkor nem érdekli, nem vágyik vissza.
3/5 anonim válasza:
Ez csupa olyan kérdés, amire a konkrét választ csak a macskád tudja. 😄 Amúgy a macskák territoriális állatok, elég nagy területet képesek bejárni.
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valaki befogadta? A házba aludni gondolom senki nem engedne be egy kóbor macskát, de lehet, hogy enni azért kapott.
5/5 anonim válasza:
Ha sovány, akkor kukazott max valamit, sokat nem ehetett.
Ivartalanítsd, mert egy jó macskalányt hónapokig is képesek felkutatni, ha rájuk jön a cuccolhatnék, ez is lehet a 2 hónap hátterében.
Lehet, hogy sikerült neki, vidd el állatorvoshoz, hogy nem szedett-e össze valamit.
Ha nem látod stresszesnek és bújik, játékos, akkor tetszett neki a vadonban.
Kukák alatt, kukákban, zeg-zugokban, sűrű bokrokban aludt.
Én tuti összefosnám magam hajléktalanként, de én nem vagyok ciculi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!