Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a gond? Ez normális...

Mi lehet a gond? Ez normális dolog?

Figyelt kérdés

Tegnap kb ugyanilyenkor fejezte be a cicám az ellést. 5 kiscica született. Ma a kiscicák délután óta nyugtalanok és azt vettem észre, hogy piros a lábuk és hasuk. (A bőr piros)

És nyöszörögnek. Nagyon féltem őket. Ez szerintem az első ellése lehetett a mamacicának. (Nem tudom pontosan hisz a cicát befogadtuk, 2 évvel ezelőtt.) Ez miért van a kiscicáknál? Baj? Mit csináljak ez ellen? Még csak 1 naposak és már megvan a gond :(

2023. aug. 5. 23:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom a cica mennyi idős, van e valami olyan problémája ami gondot okozhat ivartalanítás közben, ezért édesanyámnak én mondtam hogy nem szeretném ha ivartalanítva lenne. Fogamzásgátlót kapott, ami az én feladatom lett volna hogy adjam neki, de sok dolog közbe jött ami miatt sajnos nem tudtam az kisállataimra figyelni. Édesanyám mindig szólt hogy adjam be de túl sok dolog közbe jött, és ő se tudott úgy figyelni:(

És legfőbbképen azért féltem elvinni, hisz a 2 cicánk közül, amit mi magunk hozzunk kiscica korában, amikor őt ivartalanítattuk, az állatorvos azt mondta, hogy arra sajnos megtörténhet, hogy soha nem ébred fel az altatásból. És én ezért félek. :( És NEM akartam én se kiscicát, hisz van cicákon kívül több állatom , így bőven elegen vannak nekem a drágák <3

És ha lehet több ilyen választ NEM kérek, CSAK a kérdésemre megfelelőt. Értem, tudom, IVARTALANÍTÁS!!!!

De nem épp ez a dolog jár a fejemben. Valamint a cicuskáknak keresek normális családot, ahol biztos hogy imádják őket, és a mamacicának biztos nem lesz több kicsikéje, és ez az álom is csak véletlen lett.

2023. aug. 6. 09:55
 12/18 A kérdező kommentje:

Sőt mindenki tudja hogy ivartalanítani kéne.

De nem értem miért nem lehet békén hagyni azokat akik nem ivartalanították még.

Több ilyen válasz nem kérek, és olyat se akik erre a kommentre válaszolnak. Írjátok le inkább egy papírra a gondolataitokat.

CSAK A KÉRDÉSEMRE MEGFELELŐ VÁLASZT KÉREK!

2023. aug. 6. 10:06
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

Baj?! Igen, az, nagy baj! Születtek szegények, pedig nem is akarták és ki tudja mi lesz velük?! Felelőtlen vagy, de hárítod a felelősséget másra és rendelkezel ki mit írjon?!!! Szánalmas vagy.

Csak a kérdésre válaszoltam!!!

2023. aug. 6. 10:12
 14/18 A kérdező kommentje:

:O Az eszem megáll, természetes fényben tök más a hasuk, lábuk színe, lehet mégsincs bajuk a cicukáimnak!

Köszönöm azoknak akik nem ivartalanításos kommentet írtak, hisz ők segítettek tényleg ebben a dologban. De a kiscicák nyűgösek, ez baj???? Mégegy dolog amin stresszelhetek:(

Légyszíves csak olyanok írjanak most akik kiscicásak, vagy volt kiscicájuk, vagy értenek a cicákhoz

2023. aug. 6. 10:14
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerencsétlen, ártatlan lelkek! 😭
2023. aug. 6. 10:21
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Olvasgass kicsit a felelős állattartásról...
2023. aug. 6. 11:55
 17/18 anonim ***** válasza:
60%

Idiota.

A macskak szajon at torteno fogamzasgatlasa TILOS tobb mint 30 heten at, ugyanis a rakos megbetegedes eselye kb 99%-ra no 35-40 hetes adagolas utan.

A kifogasaid az ivartalanitas ellen nevetsegesek, te pedig egy undorito allatkinzo fereg vagy, mert az anyamacska kozvetlenul a fogamzasgatlo szedes megszakadasa utan lett vemhes, ezert a kicsiknek is nagyobb eselyuk van rakos betegnek lenni.

2023. aug. 7. 03:50
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

Ja, es minden mutet jar bizonyos kockazattal, pl ha neked kiveszik a vakbeledet, lehet, hogy te sem ebredsz fel az altatasbol.

De az, hogy a cica nem ebred fel az ivartalanitas miatti altatasbol, arra kb 0.0000001% van.

Szoval SZEGYELLD MAGAD!!!!

2023. aug. 7. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!