Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az mennyire normális, ha...

Az mennyire normális, ha kakálok, a cica mindig bejön hozzám a vécébe, és felugrik az ölembe?

Figyelt kérdés
És elkezd dorombolni. Normális ez? Ennek így kell működnie?

tegnapelőtt 22:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
Elolvastam, akkor sem írja, hogy nyitott ajtónál történik. Az is lehet, hogy addig énekel/kapar, amíg kénytelen beengedni. De én is simán fogalmaznék így, amikor csak arról van szó, hogy velem együtt jön be (persze pontosabb a "bejön velem", de ja)
tegnap 14:57
 22/30 anonim ***** válasza:
80%
Tök jó, hogy töröltetve lett a válaszom, bár nem értem az okát. Annyit írtam, hogy az albérletünkben harmónikaajtó volt, amit a kutya simán kinyitott. Szó sem volt arról, hogy nyitott ajtónál wc-ztünk. Amúgy meg létezik mindenféle illatosító, szóval kint nem voltak emiatt szagok.
tegnap 15:00
 23/30 anonim ***** válasza:
58%
Éppen nem a képernyőt bámuljuk, éppen nem az asztalnál ülünk, éppen nincs az ölünkben semmi, így ilyenkor jobban ráérünk rájuk figyelni.
tegnap 17:51
 24/30 A kérdező kommentje:
Egyszer vécén ülve székrekedésem volt, a macsek pedig felugrott az ölembe, és elkezdett dorombolni. Ez valahogy olyan nyugtatólag hatott rám, nem fájt annyira a kakálás.. Jobban tudtam relaxálni. Végül közösen kinyomtuk..
tegnap 18:13
 25/30 A kérdező kommentje:
De amikor meg ciframosás jött rám, akkor is bejött a mellékhelyiségbe, és elkezdett sündörögni a lábam körül. Ez a macska tud valamit! Mindig ott terem, ha baj van..
tegnap 18:17
 26/30 A kérdező kommentje:
25# Bocsánat, cifrafosás, elírtam.. A ciframosás az más...
tegnap 18:22
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
25: jól van, tetézd még.
tegnap 20:57
 28/30 anonim ***** válasza:
58%
Az állatok megérzik, ha baj van. A kutyusom mindig oda "kiskiflizett" hozzám, mikor nem voltam jól.
tegnap 21:42
 29/30 anonim ***** válasza:
59%

#7 Bocsi, a hasznosra akartam nyomni 🫣

Enyémek is bejönnek ellenőrizni, kíváncsiak mi történik a félig behajtott ajtó mögött. Eddig harmónikaajtó volt, hiába húztam be nem fogta vissza őket. Most meg üvöltve állnak az ajtó előtt ha becsukom… Bár tízenév után már nem zavar :D Az se ha közben az ölembe ugrik, lerakom amikor sietek vagy zavar.

Ha vendégek jönnek akkor amúgy is máshogy viselkednek, olyankor szerencsére nem gond nekik a csukott ajtó.

ma 02:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Azért ügyes, és kulturált is a kérdező. Gondolom nála a ciframosás a cifrafosás után következik.
ma 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!