A kutyusom sokszor beleült a volt párom letolt gatyájába, mikor ő "trónolt". Tök vicces látvány volt.
tegnap 06:56
12/30 anonim válasza:
Neked vicces, nekem gusztustalan. Nem vagyunk egyformák.
tegnap 07:44
13/30 anonim válasza:
Igen, egyike a saját kis fura dolgaiknak :D Ahhoz képest, hogy nem falka-állatok mint a kutya, nagyon imádják ők is a rutint és sok dologban próbálnak ők is részt venni, akkor is ha abszolút nem értik, miről van szó.
Egyik kedvenc ilyen sztorim az, amikor egy muszlim család cicája folyamatosan ráfeküdt az imaszőnyegre, amikor épp használták volna. Nem tudta, miről van szó, csak hogy minden nap x időben ráborul a család, hát akkor megy ő is. Aztán kapott egy mini-szőnyeget, és azt használta :D
tegnap 07:47
14/30 anonim válasza:
Szerintem elég undorító, hogy nem vagy képes bezárni az ajtót
Nyitott ajtónál szarni..szellőztesd ki a szagot az egész házba.
tegnap 08:04
15/30 anonim válasza:
Ezzel a helyedben nem dicsekednék.
tegnap 08:40
16/30 anonim válasza:
Én ebben semmi gusztustalant nem látok, inkább vicces.
De az ilyen besavanyodott emberek tényleg azok. Ti még a faxt is csipkekesztűben fogjátok meg, ugye? 😅
tegnap 13:22
17/30 anonim válasza:
16 igen, besavanyodottak vagyunk mert nem szeretjük a szar szagot :) ti vagytok a normálisak, mert nálatok az a légfrissítő, a parfüm, ruha illatosító
tegnap 13:33
18/30 anonim válasza:
ma 13:22 És azt elmondanád neked mi abban a vicces hogy valaki sarkig nyitott ajtónál xarik????
tegnap 14:43
19/30 anonim válasza:
Azt mondjuk egy szóval se írta, hogy nyitott ajtónál teszi. Nálam a macska jön velem, és rendesen sorban áll a vécé előtt, ha mennék, és elsőként hömpölyög be. Néha kirakom, néha megtűröm.
tegnap 14:50
20/30 anonim válasza:
Talán olvasd el a kérdést. Csukott ajtónál nehezen tudom elképzelni hogy "a cica mindig bejön hozzám a vécébe".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!