Brit rövidszőrű mennyire nyugodt, lakásban mennyire bírja, nagy a mozgásigénye? Aki ilyet tart ki sem engedi az utcára?
Figyelt kérdés
én is ilyet szeretnék, családi házban lakunk. szóval akinek családi házban él a cicája az sosem engedi ki? vagy csak felügyelettel? vagy el lehet engedni nyugodtan?eddigi cicáim nyugodtan járhatták az utjukat, bár értük nem is fizettem ennyit mint egy britért fogok... de megvagyok őrülve értük, oylan gyönyörűek!2010. nov. 9. 16:12
21/21 anonim válasza:
Szia!
Kicsit késői válasz, de azért írok. :)
Szóval...nagymamámhoz jött nyáron egy cicus, egy elcsatangolt brit rövidszőrű. Bánthatták mert nagyon félénk volt, de megszelídítettük, elvittük orvoshoz, mostmár mamánál lakik. Fajtatiszta a gyönyörűség és nem benti cicc. Van külön kis kuckója kint, a teraszon, a pincébe a kazán mellett és imádja. Nyáron bejöhet az előszobába, de mindig ki is megy, soha nem akar bent alundi.
Nekem itthon 2 cicám van egy teknőc perzsa és egy hosszú szőrű, mindkettő kint. És semmi bajuk sincs. Az öreg bejön néha, itt alszik, aztán kimegy. Pont ahogy írtad, az ajtó elé ül és kikéreckedik.
Szóval szerintem sem állatkínzás kint tartani a cicákat.
Remélem sok örömöd lesz a kis britben! Mi lesz a neve? :) Az enyém Luca. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!