Brit rövidszőrű mennyire nyugodt, lakásban mennyire bírja, nagy a mozgásigénye? Aki ilyet tart ki sem engedi az utcára?
teljesen jól elvan lakásban.
Ha nem akarod nem engeded ki :D
Igen, ezt mind tudom... De amit néztem, az tenyésztőtől van, és törzskönyves. Igazából sztem már meg sincs neki, mert biztos elvitték máár tőle... Nekem nem muszáj, ha nem fajtatiszta, de legyen olyan gyönyörű hamvas színe...
Azért vannak itt rohadt rossz indulatú emberek... Hova lettek a macskáim? Az első cicumról én is ezeretném tudni...ő is kóbor macsek volt...és eltűnt... nemtudom mi történhetett vele, de hetekig kerssetük körbeplakátoltunk mindent, de sajne nem lett meg... talán jobb is hogy nemtom mi történt szegényemmel. A második macskám. Nos őt imádtam, tényleg szívből... Elköltöztünk egy zsákutcából egy másik kis faluba... amit alapból utáltam. Napoikig nem negedtem ki, h szokja. Minden rendben volt, megszokta és jó érezte magát, nagyobb udvarunk volt, imádta, sztem.. Egyszer jött haza a barátom és mondta hogy menejk ki, mert ott fexik a fűben... elütötte egy autó, a saját házunk előtt feküdt a fűben... Senkinek nem kívánom eztaz érzést... napokig csak sírtam... :(
Most van a harmadik macsekom 10 év alatt, szóval remélem így felfogod, hogy nem csak azért halhat meg egy cica, mert a gazdija felelőtlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!