Cicások! Hogyan költöztetek macskával ezer kilométert? Hogyan oldottátok meg?
Ha reggel 11-kor indulok akkor is este 11-éjfélre érek oda az új helyre. (Gyorsabban nem megy, előbb nem megy mert úgy van repülő)
A repülőre 8 kg-ig felvihetem a cicát az utastérbe.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Lenne lehetőségem Hollandiába kiköltözni, munka is lenne.
A cicámat viszont nagyon szeretem nem tudnék nélküle élni még egy hónapig sem!
De mindegy is mennyi ideig nem tudnék nélküle élni, kibírna a cica egy 12-13 órás utat?
Én ha csak belegondolok mekkora stressz lenne neki majd megszakad a szívem.
Én a cicámat nem akarom ekkora stressznek kitenni! Költöztem már vele 2X is, egyszer 350 km-t de az országon belül. Akkor is sajnáltam nagyon de legalább odaértünk kocsival 5 óra alatt.
Mit gondoltok, kibírná?
Ha nem én inkább maradok itt magyarországon. Ha túl nagy stressz lenne neki biztos nem és a macskám nélkül meg nem megyek sehova!
(Ezt csak az értheti akinek volt már olyan cicája akit nagyon szeretett, családtag)
Nyilván elmennék állatorvoshoz is..
Nem azzal keresném meg hogy adjon valamit a cicának..
Elmondanám a szitut, hogy repülőre szeretném felvinni és az egész napos út 12-13 óra lenne. Mit ajánl?
Mert ahogy mondta valaki valószínűleg chip-elni kell, ki tudja? Lehet papírt is ki kell állítson hogy nem beteg a cicus, stb.
Olyan részletesen nem néztem meg a feltételeket a KLM-nél csak azt hogy van lehetőség utastérben macskát szállítani. De mindenképp megnézem a pontos feltételeket

"Mert ahogy mondta valaki valószínűleg chip-elni kell, ki tudja? Lehet papírt is ki kell állítson hogy nem beteg a cicus, stb."
Tegnap voltam állatorvosnál más ügyben, rákérdeztem, azt mondta, chip kell, pass (útlevél), érvényes veszettségi oltással, ami legalább 21 napos.
Ez eérvényes a legtöbb EU országra, de nézd meg a helyi rendelkezéseket, mert azt mondta, van ahol még vérvizsgálatot is kérnek beutazáskor.
Törököket említette, hogy pl. németektől oda simán mehetek, csak vissza nem engednek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!