Akinek benti cicája van, hogy szokta viselni a tűzijátékot?
Figyelt kérdés
Benti cicám van, idén fogadtam örökbe úgyhogy ez lesz az első szilvesztere. Egyedül élek, és lehet hogy nem leszek itthon. Itt kb. 20-30 percig szokott menni a durrogtatás. Nem szeretném hogy szegény féljen itthon egyedül. A ti cicátok hogy szokta viselni?dec. 30. 06:32
11/16 anonim válasza:
Be szokott oda bújni máskor is. Nem úgy gondolt rá sose hogy abba visszük az állatorvoshoz. Meg kell mondjam a cicám okosabb nálam és mindent gyorsan felfog meg jó a logikája. Mikor orvoshoz vittük is tudta hogy most oda kell menni és nem nyávogott útközben meg az orvosnál se volt vele baj. Tudja hogy nem megy mindennap doktorhoz és a dobozt helyre teszi a fejében hogy abba be lehet bújni mindig. Csak azért nem alszik a dobozban mostanában mert mellettem van az ágyban.
12/16 anonim válasza:
Az enyéim rettegnek már most, mivel itt nem csak fél órára korlátozódik sajnos a durrogtatás. Ilyenkor meg sem tudom fogni vagy nyugtatni őket, az egyik elbújik, a másik idegesen morogva szaladgál. Hiába zajos környék, nem tudják megszokni. Mivel engem is a frász kitör, nem tudok nyugalmat árasztani feléjük:(
13/16 anonim válasza:
Macskafüggő. 4 macskám va
n. Az egyik az ablakban ül és nézi. 2 fél tőle, a 4.-et meg nem érdekli.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
Itt is megkezdtek már ma, felkapja rá a fejét de nem bújik el úgyhogy talán nem fogja olyan rosszul viselni.
dec. 30. 19:36
15/16 anonim válasza:
Az enyémek is alszanak, illetve néha rámorognak egyet.
16/16 anonim válasza:
4 benti cicánk van, abból 3 magasról tesz rá, bár az egyik ivartalanított kandúr kinti-benti, nála annyi volt a különbség, hogy éjszaka nem akart kimenni (amúgy se engedtük volna ki, de legalább ő se nyávogott a bejárati ajtóban, hogy akkoriskiengedtek). A negyedik pedig elbújt a szekrénybe, hajnali négykor ébredtem arra, hogy rajtam fekszik és dorombol, szóval nagy baja neki se lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!