Cicák úgy általában hogy viselik a tűzijátékot?
Figyelt kérdés
100% benti cica, 9 honapos, majdnem 3 hónapja van nálunk. Ha esetleg nem lennénk itthon szilveszterkor, nagyon rosszul viselné a petardazast, vagy a cicák mások, mint a kutyusok ebből a szempontból?2022. dec. 29. 14:31
1/24 anonim válasza:
Mi sosem hagynánk otthon az állatainkat, mivel ők borzasztóan viselik, mindegyik.
Észrevetted, figyelted, hogy hirtelen zajokra hogyan reagál?
A mi macskánk az ágy alatt tölti a szilvesztert, reggelig ki sem jön
2/24 anonim válasza:
Enyemek ágy alatt, en itthon maradok veluk
3/24 anonim válasza:
Az egyik macskánk elbújik a szekrény alá, amikor kezdődik a durrogás. A másik macskánkat nem érdekli. Mind a kettő 2 éves.
4/24 A kérdező kommentje:
Tűzijáték féle még nem volt mióta itt van nálunk. A leghangosabb az volt talán, mikor autós felvonulás volt a házunk előtt, üvöltött a zene és dudaltak a kamionok, az egyáltalán nem izgatta, de ugye az egész más zaj.
2022. dec. 29. 14:42
5/24 anonim válasza:
Mi nem rakunk a macskákra tűzijátékot, így nem tudom, de véleményem szerint állatkínzás.
6/24 anonim válasza:
szerintem ha tudsz maradj otthon vele
9 honapos, elso szilvesztere, szerintem felne
7/24 anonim válasza:
Valamivel jobban viselik, mint a kutyák, de ők is félnek tőle. Én nem hagynám otthon egyedül,
8/24 anonim válasza:
Még kölyök, nem tudod, hogy reagálna. Ne hagyd egyedül!
9/24 anonim válasza:
A mi macskánk fel se kell rá, ha nagyon hangos akkor épp csak megmozdítja a fejét, de nem érdekli.
10/24 anonim válasza:
Nem foglalkozik vele. De eleve nem a haz elott van a tuzijatek, hanem kb egy kerulettel arrebb van legkozelebb, ami ide latszodik es hallatszodik, nyilvan nem halk, de meg soha nem lattam, hogy kulonosebben reagalna ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!