Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicák úgy általában hogy...

Cicák úgy általában hogy viselik a tűzijátékot?

Figyelt kérdés
100% benti cica, 9 honapos, majdnem 3 hónapja van nálunk. Ha esetleg nem lennénk itthon szilveszterkor, nagyon rosszul viselné a petardazast, vagy a cicák mások, mint a kutyusok ebből a szempontból?

2022. dec. 29. 14:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%
Már nem él a macskám, de ami 9 évet velünk töltött, a tűzijáték kezdetekor elbújt a konyhaszekrény alatt, és másnap reggelig ki sem jött.
2022. dec. 29. 15:25
 12/24 anonim ***** válasza:
12%
A mi "macskánk" (oroszlán) általában kimegy és elintézi a tűzijátékosokat meg a petárdával dobálozókat. :) Először csak karmolja a kezüket figyelmeztetés szerűen, ha nem hatásos a karmolás akkor ráharap a bűnös kézre :/ Imádom a kis Mirmim🥰
2022. dec. 29. 15:25
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Személyiségfüggő. Nekem az egyik cicámat abszolút nem érdekli, a másik nagyon fél tőle. Itthon szoktam lenni szilveszterkor (én sem szeretem a tűzijátékot, petárdázást, nem szeretek olyankor kimenni), nem hagynám egyedül a cicákat. Mondjuk amelyik nem fél tőle, az is lehet, hogy másképp reagálna, ha itthonhagynám egyedül.
2022. dec. 29. 16:15
 14/24 anonim ***** válasza:
59%
#12 De jó is lenne. :D Azért a petárdázók keze oroszlán nélkül is remélem, hogy szétroncsolódik p*csába. ^^
2022. dec. 29. 16:16
 15/24 anonim ***** válasza:
10%

Én Szilveszterkor a cicákat bezárom a kerti sufniba mivel kinti cicák ott meg biztonságban vannak. Alapból résnyire nyitva hagyom nekik hideg időkben is hogy betudjanak menni, meg olyankor ott van a vizük, kajájuk is. Bezárni is csak azért zárom be hogy tényleg ne menjenek világgá. Egyszer volt hogy az egyik csavargott és nem ért haza időben és amikor ment a tűzijáték áradat mert már este 18:00 volt akkor valahol világgá mehetett szegény, de legalább 2 nap múlva hazajött. Azóta erre jobban figyelek.

A kutyám egyáltalán nem fél. Igaz este mindig bent van a házba van neki külön helye, ott nagyon jól elvan. Ha a szomszédba durrogtatnak az sem érdekli. Annyi hogy olyankor esze ágába sincs kimenni még pisilni se hajlandó kimenni, Ő bent biztonságban érzi magát és itt bent nem fél. Egyszer volt hogy kimentünk haverokkal nézni a tüzijátékot mert nálunk volt a buli és az ajtó nyitva maradt. A kutya éppen csak kidugta a fejét amikor volt egy durranás és egyből ment vissza a helyére.

2022. dec. 29. 16:34
 16/24 anonim ***** válasza:
60%
12es csak a síntér el ne vigye egyszer, vagy rá ne lőjenek mert te és a macskás iszod a levét.
2022. dec. 29. 18:40
 17/24 anonim ***** válasza:
30%

12-es vagyok.

Nincs igazi oroszlánom csak humornak szántam. Nem is tudom magánember tarthatna-e, hiszen egy vadállat akkoris ha pici korátol van felnevelve emberi kéz által. Szomorú hogy Szilveszter idején mennyi kutya meg cica meg egyéb állat retteg miattunk mert mi ünnepelünk a sajátos módunkon. Annyi de annyi kutya kerül ilyenkor a sintértelepekre mert eltűnnek és elaltatják őket 2 héten belül ha nem megy a gazda értük. :( Undorító az is hogy menhelyre adnak egy állatot mert megunták. :( Felelősséget válalsz amikor magadhoz veszel egy előlényt aki tőled függ. Na mindegy :(

2022. dec. 29. 22:44
 18/24 anonim ***** válasza:
35%
Hát ja, sajnos ilyenkor sokan eltűnnek és ebben nem a tűzijáték a hibás hanem az aki nem szoktatja hozzá az állatot(már ha lehet, engedi) vagy zárja be.
2022. dec. 29. 23:07
 19/24 anonim ***** válasza:
5%
Macskánk kint és bent is van, volt hogy kint maradt. Elbújt az erdőben és reggelre visszatért, de az a biztos ha bent alszik mert elég félénk.
2022. dec. 30. 10:25
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
Aki lepontozott az &€Kąp/-/@Tjå
2022. dec. 30. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!