Cicák úgy általában hogy viselik a tűzijátékot?
Én Szilveszterkor a cicákat bezárom a kerti sufniba mivel kinti cicák ott meg biztonságban vannak. Alapból résnyire nyitva hagyom nekik hideg időkben is hogy betudjanak menni, meg olyankor ott van a vizük, kajájuk is. Bezárni is csak azért zárom be hogy tényleg ne menjenek világgá. Egyszer volt hogy az egyik csavargott és nem ért haza időben és amikor ment a tűzijáték áradat mert már este 18:00 volt akkor valahol világgá mehetett szegény, de legalább 2 nap múlva hazajött. Azóta erre jobban figyelek.
A kutyám egyáltalán nem fél. Igaz este mindig bent van a házba van neki külön helye, ott nagyon jól elvan. Ha a szomszédba durrogtatnak az sem érdekli. Annyi hogy olyankor esze ágába sincs kimenni még pisilni se hajlandó kimenni, Ő bent biztonságban érzi magát és itt bent nem fél. Egyszer volt hogy kimentünk haverokkal nézni a tüzijátékot mert nálunk volt a buli és az ajtó nyitva maradt. A kutya éppen csak kidugta a fejét amikor volt egy durranás és egyből ment vissza a helyére.
12-es vagyok.
Nincs igazi oroszlánom csak humornak szántam. Nem is tudom magánember tarthatna-e, hiszen egy vadállat akkoris ha pici korátol van felnevelve emberi kéz által. Szomorú hogy Szilveszter idején mennyi kutya meg cica meg egyéb állat retteg miattunk mert mi ünnepelünk a sajátos módunkon. Annyi de annyi kutya kerül ilyenkor a sintértelepekre mert eltűnnek és elaltatják őket 2 héten belül ha nem megy a gazda értük. :( Undorító az is hogy menhelyre adnak egy állatot mert megunták. :( Felelősséget válalsz amikor magadhoz veszel egy előlényt aki tőled függ. Na mindegy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!