Akinek benti cicája van, hogy szokta viselni a tűzijátékot?
Az enyém fél tőle. Én sem tudtam lenyugtatni, engem le se szrt (amúgy ragaszkodó, máskor mindig a sarkamban van) inkább elbújt a kanapé alá. Pedig jól szigetelt a lakás, nem jön be úgy a zaj, nem is a közelünkben puffogtattak, és mégis.
Én a helyedben vásárolnék egy Feliway párologtatót, illetve lehet kapni nyugtató hatású jutalomfalatot is (talán a macskamenta, macskagyökér is segíthet, ezzel nincs tapasztalatom, az enyém nem reagál azokra) és ha el akar bújni, hagyjad (amíg biztonságos helyre menekül)
#7 vagyok, nálunk még a cicahordozó egy áldás :D
Szerencsére nem úgy gondol rá, hogy "a doboz, amiben állatorvoshoz megyünk", hanem "a doboz, ahová elbújhatok, miután az állatorvos befejezte a tortúrámat".
Ilyenkor néha ebbe bújik bele, szerintem meg is nyugszik.
A "ha el akar bújni, hagyjad" részt ezért még kiegészíteném azzal, hogy jó ötlet lehet bekészíteni neki valamilyen bunkit. Ha a szállítódobozát nem szereti, akkor valami félreeső helyen lévő kartondoboz is tökéletes (akár le is lehet zárva, és csak egy kis lyuk van neki vágva, az még csalogatóbb lehet)
Aztán kiderül, hogy a cicád is a tűzijátékot élvezők/le se tojók táborába tartozik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!