A cicának szabad adni Füstli virslit?
Figyelt kérdés
dec. 7. 19:36
21/21 anonim válasza:
Na nekem erre nincs időm este, mert elfáradtam. (kihagyva azt, hogy mindenki mást akar enni és cirkuszolna) Egy bolt nem 15 perc, eleve arra kell menni ami kitérő. Valahogy csúcsidőben munkaidő után hemzsegnek az emberek, ahol meg nem ott olyan is az árukínálat. Csirkemell gyorsan megsül, de max 1-szer egy héten is sok. A többi hús több odafigyelést és időt igényel. Nekem nem csak magamról kell gondoskodni. (pl. most tettem oda egy gulyást előre tisztított húsból, mire elmosogattam felvágtam zöldség felvágva stb. kerek 60 perc volt. Szóval ne akarj meggyőzni hogy ez pár perc esténként, munka után. Mindenki azt eszi amit az adott helyen elérhető. Este meg hideg vacsi (a virsli már meleg vacsora :) ). Ez van, nekem is jár napi 1 óra saját idő hétköznap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!