Milyen időközönként és konkrétan milyen oltás vagy készítmény szükséges macskáknak egészségük megőrzéseképp ?
Figyelt kérdés
Tavaly a szüleim befogadtak 1 macskát aki igen csak megviselt állapotban volt, állatorvos adott neki étvágygerjesztőt, féregtelenítő oltást, meg ha jól emlékszem vitaminokat is oltás formájában. Azóta több mint 1 bő év eltelt. Teljesen egészséges a macska minden jó volt/van neki adva, de mivel kint van tartva és sűrűn szokott kóborolni is ezért elgondolkoztam kicsit hogy esetleg szükséges féregtelenítés meg vitamin injekció neki ? Vagy állatpatikában vegyek neki valami készítményt esetleg ? Ismétlem egészséges macskáról van szó csak egy esetleges betegség megelőzésképp miatt kérdezősködök.ma 21:36
1/2 anonim válasza:
Kinti macskának mindenképp kell egy pár fajta, menjetek vissza az orvoshoz és adja be, ő tudja, miket kell. Én most így meg nem mondom fejből, nekem 100% benti a macskám, nincs kitéve betegségeknek.
2/2 anonim válasza:
Kinti macskánknak kell fertőző betegségek elleni kombinált beleérve a leucosis elleni védelmet is, a veszettség oltás is érősen ajánlott. Fereghajtot 3 havonta kellene adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!