Mivel szoktátok fertőtleníteni az alomtálcát és milyen időközönként?
Felöntöm forróvízzel, bele pici mosogatószer, utána kisikálom egy erre rendszeresített kefével. A második adag forró vízbe megy egy kis domestos. Aztán csak öblítem-szárítom.
5 perc múlva a macska megkoronázza az egészet egy friss kupaccal.
Két nagy alomtálcába beleöntök egy 10 kilós almot, ha már nagyon kevés van az alján, akkor kidobom, domestossal kimosom, papírtörlővel szárazra törlöm és megint mehet bele a 10 kiló.
Ez olyan kéthetente.
Off: Jaj, ecet-bikarbóna.... 🤦 Felejsük már el...
On: én kb hetente hipós vízzel fertőtlenítem, aztán napon szárítom öblítés után.
Az ecet és a szódabikarbóna nem tesz semmit könyörgöm 🥹 egymással lépnek reakcióba, azért habzik. Az ecet önmagában hatékony, ne semlegesítsd a szódabikarbónával.
Amúgy változó mivel takarítom, általában ecettel, de ha különösen koszos akkor inkább domestossal. Kb 2 hetente tisztítom. Ha olyan lesz az alomtálca akkor amint tudod, ne hagyd érlelődni, mert szaga van, akkor is ha nem veszed észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!