Venni akarok egy cicát, tudtok ajánlani egy jó állatkereskedést?
Figyelt kérdés
nov. 20. 11:18
11/12 anonim válasza:
Szerintem is inkább fogadj örökbe,mert sajnos tele vannak a menhelyek árva kiscicákkal.Nekem4bújós kis dorombológépem van,mindennél és mindenkinél jobban szeretem őket,és én se adnám őket semmi pénzért.Mind a 4et kaptam ismerősöktől.Sima házi macskák,de egyik szebb,mint a másik-természetesen:)Nagy mázlim van velük,mert teljesen egészségesek,csak az ivartalanításuk került extra pénzbe,de a kajájukra+alomra is elmegy havi30ezer,de minden pénzt megérnek!Én azt tanácsolnám még neked,h lehetőleg párban vidd haza őket,mert nagyon jól el vannak egymással,és biztonságban fogják magukat érezni,amikor nem vagy otthon.
12/12 anonim válasza:
Facebookon van ingyen elvihető kiscicák csoportja, ott kapsz. Csak tenyésztőtől és menhelyről ne vigyél, mert azok idióták, értelmetlen feltételeket szabnak, olyanokat, ami nem jó egy cicának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!