Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Venni akarok egy cicát,...

Venni akarok egy cicát, tudtok ajánlani egy jó állatkereskedést?

Figyelt kérdés

nov. 20. 11:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is inkább fogadj örökbe,mert sajnos tele vannak a menhelyek árva kiscicákkal.Nekem4bújós kis dorombológépem van,mindennél és mindenkinél jobban szeretem őket,és én se adnám őket semmi pénzért.Mind a 4et kaptam ismerősöktől.Sima házi macskák,de egyik szebb,mint a másik-természetesen:)Nagy mázlim van velük,mert teljesen egészségesek,csak az ivartalanításuk került extra pénzbe,de a kajájukra+alomra is elmegy havi30ezer,de minden pénzt megérnek!Én azt tanácsolnám még neked,h lehetőleg párban vidd haza őket,mert nagyon jól el vannak egymással,és biztonságban fogják magukat érezni,amikor nem vagy otthon.
nov. 28. 17:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Facebookon van ingyen elvihető kiscicák csoportja, ott kapsz. Csak tenyésztőtől és menhelyről ne vigyél, mert azok idióták, értelmetlen feltételeket szabnak, olyanokat, ami nem jó egy cicának.
nov. 29. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!