Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Venni akarok egy cicát,...

Venni akarok egy cicát, tudtok ajánlani egy jó állatkereskedést?

Figyelt kérdés

ma 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Inkább fogadj örökbe, nagyon sok a gazdira váró cica.
ma 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Cicát állatkereskedésből? Ilyet még sosem hallottam... Maximum valami speciális, törzskönyves példányt szokás venni tenyésztőtől.

De ha sima házimacskára gondoltál, akkor fogadhatsz örökbe menhelyről, vagy kereshetsz ingyen elvihető kölyköt a környékeden, biztos több helyen volt őszi szaporulat.

ma 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Ilyet én csak amerikai filmekben láttam-macskát,kutyát állatkereskedésből....Mi,magyarok szerencsésebbek vagyunk,nálunk a macska úgy szaporodik mintha muszáj lenne neki.Látatlanba mondom:szerintem még a fészbúk adok-veszek oldalán is találsz ingyen elvihető macskát.
ma 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
39%

A kereskedésekben törvényileg tiltott a kutya, macska forgalmazása Magyarországon és lehet hogy a piacokon is be fogják tiltani az árulásukat. Viszont kertes részen minden második-harmadik háznál ingyen osztogatják a kölyköket (sajnos), tele van minden ingyen elvihető macskával.

Viszont az hogy olcsón jutsz hozzá nem azt jelenti, hogy nincs felelősség. Ha állatot veszel magadhoz, akkor vállalod a teljes felelősséget is, az emberek el szokták felejteni, de ebben benne van a drága orvosi költség, megfelelő táplálék és felszerelés. Na meg nem is úgy tartunk állatot, hogy "napi egyszer adjá' neki enni, azt hagyd hadd élje az életét, nem kell b@sztatni" (egyszer mondták nekem és nagyon megmaradt bennem, hogy van aki szerint a macskát úgy kell tartani, hogy engedjük szabadon és annyit foglalkozzunk vele, hogy jó esetben napi egyszer kap enni).

ma 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem árulnak kereskedésben macskát...
ma 12:06
 6/7 anonim válasza:
Macskát vásárolni esetleg fajtatisztát tudsz, ha konkrétan azt szeretnél... Örökbefogadni tudsz, van rengeteg állatmenhely, ahol lehet cicákat örökbefogadni. Állatkereskedésben nem fogsz találni cicát, maximum hörcsögöt, hüllőket, halakat...
ma 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Macskáért pénzt adni? Minek? Ingyen is kapsz bőven.
ma 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!