Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Venni akarok egy cicát,...

Venni akarok egy cicát, tudtok ajánlani egy jó állatkereskedést?

Figyelt kérdés

nov. 20. 11:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Inkább fogadj örökbe, nagyon sok a gazdira váró cica.
nov. 20. 11:30
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Cicát állatkereskedésből? Ilyet még sosem hallottam... Maximum valami speciális, törzskönyves példányt szokás venni tenyésztőtől.

De ha sima házimacskára gondoltál, akkor fogadhatsz örökbe menhelyről, vagy kereshetsz ingyen elvihető kölyköt a környékeden, biztos több helyen volt őszi szaporulat.

nov. 20. 11:36
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Ilyet én csak amerikai filmekben láttam-macskát,kutyát állatkereskedésből....Mi,magyarok szerencsésebbek vagyunk,nálunk a macska úgy szaporodik mintha muszáj lenne neki.Látatlanba mondom:szerintem még a fészbúk adok-veszek oldalán is találsz ingyen elvihető macskát.
nov. 20. 11:43
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

A kereskedésekben törvényileg tiltott a kutya, macska forgalmazása Magyarországon és lehet hogy a piacokon is be fogják tiltani az árulásukat. Viszont kertes részen minden második-harmadik háznál ingyen osztogatják a kölyköket (sajnos), tele van minden ingyen elvihető macskával.

Viszont az hogy olcsón jutsz hozzá nem azt jelenti, hogy nincs felelősség. Ha állatot veszel magadhoz, akkor vállalod a teljes felelősséget is, az emberek el szokták felejteni, de ebben benne van a drága orvosi költség, megfelelő táplálék és felszerelés. Na meg nem is úgy tartunk állatot, hogy "napi egyszer adjá' neki enni, azt hagyd hadd élje az életét, nem kell b@sztatni" (egyszer mondták nekem és nagyon megmaradt bennem, hogy van aki szerint a macskát úgy kell tartani, hogy engedjük szabadon és annyit foglalkozzunk vele, hogy jó esetben napi egyszer kap enni).

nov. 20. 11:58
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem árulnak kereskedésben macskát...
nov. 20. 12:06
 6/12 anonim válasza:
100%
Macskát vásárolni esetleg fajtatisztát tudsz, ha konkrétan azt szeretnél... Örökbefogadni tudsz, van rengeteg állatmenhely, ahol lehet cicákat örökbefogadni. Állatkereskedésben nem fogsz találni cicát, maximum hörcsögöt, hüllőket, halakat...
nov. 20. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
Macskáért pénzt adni? Minek? Ingyen is kapsz bőven.
nov. 20. 13:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Facebook, a településnek, ahol élsz nagy valószínűséggel van közösségi oldala ott, vagy nézel egy közeli adok-veszek csoportot.

Beírod, hogy ingyen elvihető kismacskát keresel, és válogathatsz az ajánlatok közül, de sokszor beírás nélkül is találhatsz "cica ingyen elvihető" hirdetést.

Pénzért tenyésztőtől vásárolhatsz macskát, ha mindenáron ragaszkodsz egy jelentős összeg elköltéséhez, mert neked törzskönyves macska kell

nov. 20. 15:11
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Ismerősöm ajánlotta a Macskavárost, amikor kiscicát kerestem, és még nem voltam biztos a fajtában. Nekem bevált, mert több tenyésztőnek is tudtam írni, akik nagyon segítőkészek voltak. Azóta már 2 éves Vili a bújós kandúrom. :-)
nov. 21. 09:05
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

Fogadj örökbe!

Nekem teljesen ingyen voltak de senki nem tudna annyit fizetni, hogy odaadjam őket... 3an vannak és nagyon szeretem őket, nagyon szépek, aranyosak és néha gyagyák is. Mai nap meglehetősen. De melyik nem az néha. Kivéve Macskusz, mert ő a néha normális kategória és általában gyagya. :D

nov. 21. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!