Hová lehet feltenni elveszett cicát? Melyik weboldal vagy fórum erre a legalkalmasabb?
.... igazából azon kellene meglepődnöm, hogy meglepődtem azon, hogy amikor konkrét segítség kellene egy állatnak, akkor hirtelen nincs senki a láthatáron.
Akik eddig írták, nekik természetesen köszönöm szépen!
Igazából azon is meglepődhetnél hogy honnan a faxból tudná bárki is a sok kóvor macska közül hogy az egyik egy gazdás, elveszett macska, na meg hogy 2024ben nincs facebookja a gazdanak és random gyakorizóktól várja hogy keressék helyette a macskáját.
Igazából érdekes.
Utolsó, 12,09
Legalább elolvastad volna, hogy miről van szó.
Sötét, provokatív, frusztrált hozzászóló. Ide jár kötekedni.
Szia, 2. vagyok.
Megnéztem pár Keszthelyes csoportot facebookon, viszont egy macska kivételével nem rakott fel senki elveszett cicáról posztot mostanában: [link]
Ha viszont nem ő lesz az akkor érdemes lenne csinálnod egy profilt/megkérni egy ismerőst, lőni pár képet a macsekról és felrakni a csoportokba egy elérhetőséggel.
Itt vannak a csoportok:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!