Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A 6 hónapos cicám 2 hete...

A 6 hónapos cicám 2 hete köhög, nehezen vesz levegőt. Már akkor, az elején elvittem állatorvoshoz, hörghurut, plusz van mérgezés is, a vérkép alapján. Eleinte javult, de már nem eszik és elbújt. Megmenthető még?

Figyelt kérdés
nov. 17. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:
96%

Azonnal allatorvos! Mar reg vissza kellett volna vinned, hiszen nem javult par napon belul!!!

Ilyenkor nem nezegetjuk es varjuk a csodat, hanem megyunk szepen vissza az orvoshoz.

Ha most tegyuk fel, nem mentheto mar, akkor is jar legalabb neki az altatas, ne kinok kozott muljon mar ki valahol.

nov. 17. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lemondani kell róla baszki, meg tétlenül nézegetni. Megakarod menteni? Vasárnap is van állatorvosi ügyelet. Hajrá!
nov. 17. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is mostanában voltak betegek a cicáim és az állatorvos is jelezte ha nem javulnak ( ők is sajnos nagyon betegek voltak) akkor vissza kell vinnem, sőt pont az ünnepek alatt volt és még ünnepnapon is tudtam volna vinni ha gond van. Szóval szerintem sem lehet kifogás semmi, alap dolog ha nem javul vagy rosszabbodik az állapota akkor menni kell vissza. A macskák elég szívós kis állatok, de ha tovább húzod, már lehet nem tudod megmenteni őt. Ha én egy nappal később viszem már valszeg nem élne a cicám, szóval ne húzd az időt. Vidd el ma valahova hátha tudnak rajta segíteni.
nov. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!